likeBalaton.hu | 2021.12.29. 08:00
Itt csobbanhatsz szilveszterkor
Ha igazán különleges módon búcsúznál az évtől, akkor ugorj fejest a Balatonba, a Hévízi-tóba, ejtőzz a zalakarosi medencében, vagy csobbanj olyan helyen, ahol egész évben tilos fürdőzni.

Az év minden napján csobbanhatsz a tóban

Bár a Hévízi-tó egész évben várja pihenni, gyógyulni vágyókat, mi azt mondjuk, télen a legszebb a tó és a környéke, szilveszterkor igazán különleges élmény lubickolni a tavirózsák között. Bár bulit nem rendeznek a gyógyvízben, és szilveszterkor 16 órakor zárják a tavat, a 27 fokos meleg vízben úszkálni varázslatos. A ködpárába bújt tó olyan, mint egy mesevilág, a legideálisabb itt befejezni az évet. Szaunázz, lazíts, este a városi szabadtéri szilveszteri bulin pedig kitáncolhatod magadból a gondokat.

Fotó: heviz.hu

Itt csak szilveszterkor fürödhetsz

Egész évben tilos vízbe menni, de szilveszter napján várják a fürdőzőket a tapolcai Malom-tóban való csobbanásra. Csomagold el a bikinidet, ne hagyd otthon a szilveszteri parókádat és álarcodat sem. Ha nem mersz nekivetkőzni, a partról szurkolj a fejeseket ugráló strandolóknak.
A festői szépségű tó partján délelőtt örömfutás várja a családokat, ezt követően 11 órakor a legbátrabbak megmártózhatnak a 16 fokos vízben. A Malom-tavat a Tapolcai-tavasbarlang vize táplálja, ezért nem hűl ki télen sem.

Fotó: Mihály Szilvia

Igazán bátraknak a Balatoni strandolást ajánljuk

Legyél te idén az utolsó fürdőző a Balatonban, hiszen tudod, az utolsókból lesznek az elsők. A 14 órakor kezdődő ábrahámhegyi fürdés előtt a jelentkezőket az idén is fűtött sátor fogadja, az orvosi vizsgálat után pedig irány a víz. A csobbanás után a borosgazdák és a helyiek forralt borral, forró teával, pogácsával, süteményekkel kínálják a fürdőzőket és a nézőket. Míg te sapkában és sálban toporogsz a parton, addig a strandolók a két fokos vízben forrósítják fel a hangulatot.

Koccints a medencében éjfélkor

A Zalakarosi fürdőben egész évben várják a vendégeket, de éjfélkor egy meleg vizű medencében ülve koccintani egészen más élmény lesz, mint nyáron úszkálni. A fergeteges bulihangulatról DJ BONY gondoskodik, ne felejtsd otthon a trombitádat és a jókedvedet sem, ha pihennél, lazíts kicsit a szaunavilágban. Tűzijáték, a beltéri élménymedencéknél lézer- és fényjáték is vár rád.

Fotó: Szakony Attila / zaol.hu

Kattints ide, és tudd meg, milyen szilveszteri programok várnak még rád a Balatonnál!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva