likebalaton.hu | 2018.08.16. 15:00
Izmosak, helyesek és remek sportolók
A sportolóknak is nyáron van idejük kipihenni a fáradalmaikat, ilyenkor szívesen mennek vízközelbe.

Nagy Dominik, a Ferencváros volt labdarúgója jelenleg a lengyel a Legia Warszawa játékosa. Nagyban zajlik a lengyel labdarúgó-bajnokság, ahol a 4. fordulóban 3:1-re győzött a Piast Gliwice ellen. Dominik természetesen itt is góllal járult hozzá a sikerhez. Fáradalmait ő is szereti víz mellett kipihenni, főképp, ha azon egy kellemes vitorlás is ringatózik. Június közepén a görög Míkonosz szigetén nyaralt szerelmével, és szemmel láthatóan nagyszerűen érezték magukat.

View this post on Instagram

#summer2018

A post shared by Nagy Dominik (@ngydominik) on

View this post on Instagram

my girl

A post shared by Nagy Dominik (@ngydominik) on

Vámos Márton, 26 éves, a vízilabda válogatott átlövője a maga 2,02 m magasságával és 103 kg-jával félelmetesnek is tűnhet, de kedves mosolyából ítélve a szíve aranyból van. Mindenesetre a vállán örömködő majom is jól érzi magát, és a sportoló barátnője, Kinga is boldognak tűnik, hiszen régóta alkotnak egy párt. Kis szépséghiba: véleményünk szerint ez a póló jobban mutatna egy hölgyön. Bocsi! 🙂

View this post on Instagram

???

A post shared by Vámos Márton (@vamosmarci) on

Jansik Dávid, 27 éves vízilabda válogatott hmmm… kimondottan jól néz ki a szörfdeszkán, mégha csak a szélre várva ücsörög is rajta. Feltételezhetően azért váltott SUP-ra, mert az mégiscsak kézzel hajtható. A sportoló augusztus elején Balatonöszödön, a Hullám Üdülőparkban töltötte idejét, ahol nem csak a hullámlovaglással töltődött, de az instasztorijából ítélve a katamarán irányításával is jól boldogult.

View this post on Instagram

#sup? #balaton?

A post shared by Dávid Jansik (@davidjansik) on

Mikler Roland kézilabda válogatott kapusa 33 éves, és a csodálatos Mallorcán pihente ki fáradalmait feleségével, Katival, akinek 4 évvel ezelőtt a gödöllői Grassalkovich kastélyban esküdött hűséget. Az Iberostar Bahia De Palma Hotel egy igazi felső kategóriás hely, nem messze van a Földközi-tengertől, ahol nem csak a szálloda szolgáltatásait érdemes igénybe venni, de a tengerparti sportokat is érdemes kipróbálni, amit a sportoló és szerelme valószínűleg ki is használtak.

View this post on Instagram

#holidayinmallorca ?☀️??

A post shared by Roland Mikler (@miklerroland) on

Dzsudzsák Balázs Siófokon, az Aranypart nyaralókomplexumában vásárolta meg álomházát, amelyet lakberendező segítségével rendezett be. – Sokszor teljesen spontán találjuk ki a haverokkal, hogy leugrunk Siófokra, nem sokkal később pedig már ugrunk is a Balatonba, vagy éppen a kerti medencébe, majd indulhat is az esti programozás – mesélte pár évvel ezelőtt a focista.

View this post on Instagram

Nekem a Balaton…????

A post shared by Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) on

Címlap fotón: Dzsudzsák Balázs (Red Lemon)

Olvasd el többi sztárinterjúnkat is!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva