Krausz Andrea | 2022.03.29. 19:00
Jó téli szezont zárt a Síaréna Vibe Park Eplényben
Március 27-én, vasárnap zárta a téli szezont Eplényben a Síaréna Vibe Park. Összesen 89 napot tartottak nyitva, márciusban is kiválóan lehetett csúszni a bakonyi pályákon. Már készülnek a tavaszi-nyári szezonra.

Március utolsó vasárnapján a síelés mellett libegőzni is lehetett az eplényi komplexumban. Egyfajta átmenet volt ez a nap a téli és a tavaszi-nyári szezon között.

Mint Facebook-oldalukon írták, így búcsúztak el a pályától, mely a megpróbáltatások ellenére is oly kitartó volt, és szuperül síelhető volt.

Technikai havat csináltak

Az eplényi komplexum a legjobb infrastruktúrával rendelkező magyarországi síközpontnak számít. Magyarország első négyüléses sífelvonója mellett kétüléses, valamint csákányos- és tolókaros felvonók biztosítják a pályák tetejére való feljutást. 51 hóágyú segíti technikai hóval, hogy a hideg időben az éghajlati adottságoktól függetlenül is lehetőség legyen síelésre és snowboardozásra.

2021/2022-es szezonban a márciusi hidegek nagyon jó lehetőséget biztosítottak még a csúszkálásra, így összesen 89 napon át működhetett a síaréna.

Hóágyúk készítettek technikai havat
Fotó: Facebook/Síaréna Vibe Park

 

Máris indulnak az újabb programok

A síelésnek vége, de nem áll meg az élet Eplényben. Mint írták, pár napig most zárva tartanak, amíg előkészítik a tavaszi-nyári idényt. Hamarosan visszavárnak mindenkit libegőzéssel, sportolási lehetőséggel, családi programokkal, hiszen a Síaréna Vibe Park minden évszakban várja a sportok és a túrázás szerelmeseit. A tervek szerint hétvégenként kerékpár- és futóversenyekkel színesítik majd a balatoni régió eseményeit.

 

Nyitókép: Síaréna Vibe Park

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva