Szaniszló Hajnalka | 2019.06.29. 19:00
Jótékonykodj a Balatonnál az autizmussal élőkért
Idén is hazai fesztiválokon hívja fel a figyelmet az autizmusra az Út a Mosolyért Alapítvány. A fesztiválokon való részvétel és az autizmusra való figyelemfelhívás is a célkitűzés része.

Négy hazai fesztiválon, a Balaton Sound és a Strand mellett a Szigeten és a Volton hívja fel a fiatalok figyelmét az autizmussal élőkre a Út a Mosolyért Alapítvány.

Az alapítványnál kiemelték, hogy az autizmussal élő emberek sok odafigyelést és törődést igényelnek, speciális élethelyzetüket a fiatalok azért érthetik meg könnyebben, mert ők a legnyitottabb korosztály.
Kampányuk célja, hogy létrehozhassák az első Autista Krízisház és Oktatási Központot, amely hosszútávú megoldást jelentene az autizmussal élők számára.

Ehhez fényképeket várnak #együttazautistákért hashtaggel a közösségi oldalaikra. Van egy adományvonaluk is: 13616. Ide is várják a hívásokat. Egy hívás ötszáz forinttal támogatja az alapítvány célkitűzéseit.

Mosoly koncert 2019

Szavakba nem önthető az az érzés, amit május 30-án, több mint 1000 emberrel együtt érezhettünk Rúzsa Magdi és a 100 Tagú Cigányzenekar jótékonysági koncertjén, s amit ez a videó ismét felidéz bennünk. Ezt az érzést szeretnénk most Veletek megosztani. Fogadjátok sok szeretettel a 2019-es Mosoly Koncertről készült összefoglaló videónkat!Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki velünk volt, vagy jegyet vásárolt a 2019-es Mosoly Koncertre, minden támogatónknak, barátunknak és közreműködőnknek!Köszönjük azt a rengeteg segítséget és felajánlást, mellyel támogattátok közös célunkat, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessünk az első magyar Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozásához.Megérteni.Elfogadni.Segíteni.#MosolyKoncert2019 #MegérteniElfogadniSegíteni #ÚtaMosolyértAlapítván

Közzétette: Út a Mosolyért Alapítvány – 2019. június 14., péntek

 

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva