2020.03.20. 14:00
Juhász Roland a Balatonon vonult karanténba
Távol Budapesttől, egy balatoni nyaralóban tölti a házi karantént családjával a Mol Fehérvár csapatkapitánya, Juhász Roland. Csak vásárolni járnak ki, azt is orvosi maszkban.

Elvonult a fővárosból Juhász: lányával, Jázminnal, párjával, az MTVA riporterével, Lipcsei Bettával és kisfiával, Krisztiánnal tölti a házi karantént, amióta felfüggesztették az NB I-et – írja a borsonline.hu.

– Egy teljesen új élethelyzettel kell megküzdenünk. Aki csak teheti, maradjon otthon, mi a Balatonon vagyunk egy kertes házban, és csak ritkán, bevásárolni mozdulunk ki, azt is maszkban és szigorú fertőtlenítés mellett – mesélte a Borsnak Juhász, akit virágöntözés közben értek utol telefonon.

– Az itthoni edzések mellett felfedeztem magamnak a kertészkedést. A házhoz egy 700 négyzetméteres telek tartozik, tele növényekkel. Azokat öntözöm, és nyírom a füvet. De lehet, hogy az elkövetkező időszakban még vagy 27-szer ki fogom ásni a tuját meg vissza, vagy kétszer kifestem az egész házat – tette hozzá mosolyogva.

A 36 éves focista, aki úgy tervezte, a mostani az utolsó szezonja, saját testsúlyos edzésekkel tartja magát formában, de kerékpárból csinált magának szobabiciklit, és egy futópad beszerzésén is gondolkodik. Emellett pedig a gyerekekkel való labdázás is jó mozgás számára.

– A kislányom és a párom kisfia is itthonról tanul délelőttönként. Miután segítettünk nekik, délután van idő játszani, labdázni, táncolni, rajzolni és társasozni. Két gyerekkel kreatívnak kell lenni – mesélte Juhász.

A nehéz helyzetben pedig az adományozásról sem feledkezett meg, maszkokat és fertőtlenítőket ajánlott fel szülőfaluja, Tápiószentmárton számára.

Nyitókép: Juhász Roland a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott Vidi FC – Chelsea mérkőzés után a Groupama Arénában 2018. december 13-án. A háttérben Pátkai Máté és Fiola Attila.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva