astronet.hu / Szlovák Eszter spirituális tanácsadó | 2022.06.14. 13:00
Június 14: a tízmilliószoros nap - ma igazán érdemes a tópartról nézni a teliholdat
Június 14. különleges nap, amikor a teremtő energiák sokszorosan megnyilvánulnak – akár tízmilliószoros erővel is. Ez ugyanis az év második tízmilliószoros napja, amikor a Nyilas telihold gyógyító hatása is érvényesül.

A tibeti buddhisták, legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy Nagy Buddha napoknak nevezik. Minden évben négy ilyen különleges energiájú napot tartanak számon, amelyek évente más és más napokra esnek, mert azokat a Hold járása alapján számolják. A tízmilliószoros napok 2022-ben is különösen fontos jelentőségűek, hiszen ilyenkor a gondolatok, a cselekedetek ereje, hatása is megsokszorozódik. A tibetiek hite, vallása szerint tízmilliószoros erővel… 2022-ben a második tízmilliószoros nap június 14-re esik, ráadásul a gyógyító Nyilas-teliholddal együtt.

Arra koncentrálj, amire vágysz!

A dharmacsakra napokon az a legfontosabb, hogy a jóra, a szépre koncentrálj, és megnyisd a szíved a pozitív változások előtt. Ehhez persze hit kell, és bizalom az égi gondviselésben. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: minden próbatétel, akadály azt szolgálja, hogy fejlődni tudj, és kikristályosodjon a személyiséged. Légy segítségére a világnak, a környezetednek, hogy aztán a pozitív energiák visszaáramoljanak rád, immár megsokszorozva.

A tízmilliószoros napon valóra válnak az álmaid

A tízmilliószoros napokon ünneplünk, ezért tekinthetjük ezt a napot is ünnepnapnak, amikor megnyitjuk a szívünket, pozitívan gondolkodunk, érzünk és cselekszünk, szeretettel tekintünk a többi élőlényre, és persze magunkra is jó szívvel gondolunk. A legapróbb pozitív cselekedet, érzelem és gondolat is nagyon sokat jelenthet mindenkinek, és persze a Földnek, mint bolygónak is.

Érdemes az egészségre, a teljességre gondolni, a jólétre, és mindarra, amit meg szeretnénk valósítani a közelebbi és távolabbi jövőben. Minél többen cselekszünk jót, annál több pozitív energia árad a világba. S erre most különösen nagy szüksége van mindenkinek.
Próbáljuk meg a körülmények ellenére is elengedni a feszültséget, törekedjünk a nyugalomra, a békére, a lelki harmóniára. Öleljük meg szeretteinket minél többször, és mondjuk el nekik, mit jelentenek számunkra. A tízmilliószoros napok legfőbb ereje ebben rejlik.

A Nyilas telihold megvilágítja, mi hozza el a boldogságot

A Nyilas-telihold optimizmussal és hittel ajándékoz meg minket. Megvilágítja előttünk, mi az, ami elhozhatja a boldogságot az életünkbe. Most „madártávlatból” láthatunk rá a dolgainkra, kapcsolatainkra, feladatainkra, és ez segít utat találni a hétköznapok útvesztőjében. A nyilas gyógyító jegy, ez a különleges energia abban is meg tud nyilvánulni, hogy lelkileg regenerálódunk, mert új értelmezést tudunk adni a dolgoknak.

Forrás: astronet.hu / Szlovák Eszter spirituális tanácsadó

Tovább olvasnál? Ezeket is nézd meg!

Történet egy elsüllyedt szigetről és a balatoni Nazca-vonalakról

Így lesz vékony az igazi balatoni palacsinta – ez a titok

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva