likeBalaton.hu | 2023.02.15. 12:00
Kábítószer-kereskedőket fogtak a rendőrök – VIDEÓ
Sajtótájékoztató keretében számoltak be a rendőrök az ügy részleteiről.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozóinak összehangolt, mindenre kiterjedő munkája eredményeként sikerült azonosítani négy férfit, akik a nyomozás jelenlegi adatai szerint az elmúlt egy évben rendszeresen vásároltak kábítószert, amit egymást segítve az ismeretségi körükben továbbértékesítettek. A kábítószer-kereskedőket 2023. február 10-én a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya együttes erővel fogták el, különböző helyszíneken.

Fotó: police.hu

 

A kábítószer-kereskedőknél tartott kutatások során a nyomozók kábítószergyanús anyagot, többek között amfetamint, növényi törmeléket, színes tablettákat, fehér port és pasztát, illetve kereskedelemre utaló eszközöket, digitális mérleget, mobiltelefonokat és pénzt foglaltak le.

Fotó: police.hu

 

A nyomozók a kábítószer-kereskedőket (négy férfit) kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

A zalai rendőrök széleskörű adatgyűjtésének eredményeként azonosították azt a személyt, akitől a négy díler vásárolhatott. A 33 éves esztergomi férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével 2023. február 14-én hajnalban fogták el budapesti tartózkodási helyén. A lakásban jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot, továbbá kábítószer előállításához szükséges vegyi anyagokat találtak az egyenruhások.

Fotó: police.hu

 

Az ügy részleteiről a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon sajtótájékoztató keretében számolt be Balogh Bence r. őrnagy, valamint Kapuvári Máté r. őrnagy.

További balatoni kék hírek is érdekelnek? Itt találod az információkat.

 

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva