2019.03.05. 04:38
Karszalagok minden alkalomhoz
Hirdetés - Mindegy, mit szervezel, koncertet, aquaparki lazulást vagy párkereső bulikat, az biztos, hogy nem árt, ha ki tudod szúrni, ki jutott be jegy nélkül. Van egy tuti tippünk a "belógók" ellen.

Nem kis bosszúságot jelent a rendezvényszervezőknek, hogy néhányan kifejezetten sportot űznek az eseményekre, fesztiválokra, partykra való illegális bejutásból. Ez sokszor nem csupán anyagi veszteséget jelent – hiszen ezek a potyalesők felmentik saját magukat a belépőjegy megvásárlása alól –, hanem akár biztonsági kockázattal is fenyegethet. Nem mennek át ugyanis a security ellenőrzésén, így ki tudja, mi mindent hoznak be a buli helyszínére. Ma, amikor a vendégazonosítás és a tökéletes biztonság szavatolása kiemelt fontosságot élvez, a szervezőknek alaposan fel van adva a lecke, hogyan vegyék észre a nemkívánatos vendégeket.

Pecsét, névsor és egyéb klasszikusok

Kisebb rendezvényeken, baráti összejöveteleken akár működhetnek is az özönvíz előtti megoldások, ha mindenki ismer mindenkit, bőven elég egy névlistát pipálgatva üdvözölni az érkezőket. Régi megoldás továbbá a pecsét is – valljuk be, a retró, gyermekkorunkat idéző, padláson fellelt cuki nyomdák iszonyúan aranyosak, sőt, nagy nevetések és szuperjó fotók apropóját jelenthetik. Milyen kár, hogy az első adandó alkalommal, ahogy folyadékkal érintkeznek, el is mosódnak, le is kopnak! Elég csak egy kézmosás vagy egy kilöttyent fröccs, már oda is a jelzés. Ha pedig néhány tíznél többen vagytok, érdemes lehet egy-egy sorszám rendszert kipróbálni, bár a számozgatásokat olykor hajlamosak vagyunk túlbonyolítani.

Ezekkel szemben az egy mozdulattal csuklóra rögzíthető, öntapadós tyvek karszalag használata egyszerű, gyors, nem lassítja a beléptetés folyamatát, és igencsak kedvező áron elérhető!

Bemutatkozik a csuklópánt

Olcsó, vízálló, nem szakad el, nem lehet az anyag sérülése nélkül leszedni és átragasztani, sorszámozott, valamint még kényelmes is. Mi kellhet még? Például az, hogy millió színben hozzáférhető, jól logózható, mindenféle menő, vicces, egyedi és emlékezetes grafikával nyomható!

A személyzet és a biztonsági őrök is örülni fognak ennek a kézenfekvő megoldásnak, hiszen könnyedén, feltűnés nélkül kiszúrhatják a potyautasokat, és kulturáltan, melléfogás és kínos helyzetek nélkül megtehetik a kellő intézkedéseket. Az úszómesterek részéről sem várható tiltakozás a tyvek karszalagok ellen, mivel azok vízben sem szakadnak el, nem szennyezik össze a medencéket, a rendezvény után nem kell majd ázott papírcsíkokat kihalászniuk a vízből.

Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy egy jól eltalált karszalagot a rajongók egész nyáron át hordhatnak, vagy fesztiváltrófeaként akár évekig féltve őrizgethetnek. Nincs is annál jobb ingyen reklám, mint amikor a júniusi bulink csuklópántját még szeptember elején is viselik vendégeink.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva