2019.07.31. 18:00
Kasza Tibi készül valamire
Kasza Tibi imádja a Balatont, nemcsak ilyenkor nyáron, de télen is sokat pihen itt. Most a siófoki plázson dobált szét rengeteg labdát, mert ősztől valamire készül.

Az idei év egyik legizgalmasabb formátuma a Catch Point, azaz a Kapd el, ha tudsz! gameshow, lesz a TV2 képernyőjén, amely nem csak a tudásról szól, hanem a jó reflexekről is. Éppen ezért a hétvégén, a Balatonnál, labdákkal hangolt a csatorna Kasza Tibi koncertje előtt az új műsorra. Ez egyedülálló képi- és látványvilággal készül, amely egy óriási méretű stúdióban forog: ugyanis a feladványokhoz tartozó válaszlehetőségek monumentális méretű képeken jelennek meg a hatalmas ledfalakon.

A műsorban három páros csapat verseng egymással az ötmilliós fődíjért.

Egy kérdésre tíz fotó tűnik fel egy hatalmas kivetítőn, a játékosnak nincs más dolga, mint az általa helyesnek tartott kép elé állni. Ha jól döntött és a megfelelő fotó előtt áll, egy labda esik a kezébe 5 méter magasról, és ezzel ölébe hullik a nyeremény is.

Ha téved, de elég gyors és ügyes, és elkapja a labdát, ugyanúgy jár a nyeremény.

Amelyik páros a legkevesebb pénzt gyűjtötte az első két fordulóban, az elbúcsúzik, a másik kettő jut tovább a harmadik fordulóba, ahol egy sajátos párbajban méri össze a tudását és az ügyességét a két páros. Egy-egy perc alatt tíz-tíz villámkérdés dönt arról, hogy közülük ki jut a fináléba.

Ebben a játékban tehát nemcsak a tudás számít, a jó reflex és a taktikázás is hozzásegítheti a párokat a mesés 5 millió forintos nyereményhez.

Nyitókép: borsonline

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva