2018.08.13. 18:45
Kerti bútorok újragondolva
Házilag is érdemes kerti bútorokat barkácsolni, vagy a régieket újrahasznosítani, felhasználni a nyaralókban.

A nyár színei
A régi bútorokhoz sokszor elég egy jól megválasztott terítő és néhány vidám kiegészítő. Olyan abroszt válasszunk, ami elfedi a régi bútort, és a kiegészítők színben és hangulatban harmonizálnak. Egy pár szál virág csodát tehet.

Egyszerű megoldás
A régi kerti bútor tönkrement, és nincs pénze újat venni? Szerezzen be néhány erősebb faládát, és fesse le, vagy hagyja natúr színben. Terítsen rá színes takarókat és párnákkal tegye kényelmessé.

Szék, mint virágtartó
Ha nem szeretné kidobni a régi kerti bútort, még készíthet belőle virágtartót is. Egyszerűen távolítsa el az ülőkét, és telepítsen olyan növényeket bele, amelyeknek kevés a földigénye.

Hordóból asztal
Ha van otthon egy régi hordó és egy ezermester férfi, akkor egy kis ügyességgel és és némi befektetett munkával gyönyörű asztalt tudunk varázsolni, amely bármelyik kertnek a díszére válhat.

Színkavalkád
A nyár egyik nagy előnye, hogy az ember ilyenkor kedvére játszhat a színekkel. A lampionok hangulatos kiegészítői lehetnek a romantikus vacsorának. Szék helyett színes párnákat tegyen, asztal helyett pedig megteszi egy lefestett raklap is.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva