Péter B. Árpád / zaol.hu | 2020.07.22. 10:00
Keszthely felpörög – nézd meg a videót!
Világbajnok kajakos, óriáskerék, kutyák és bivalyok is szerepelnek a keszthelyi turisztikai kampányfilmben, mellyel a városba csábítják a vendégeket.

A „Keszthely! Pörögj fel” címet viselő kommunikációs attak indulását a Balaton-parti óriáskerék felállításához igazították, erre utal a szlogen is.

Fotó: Mihály Szilvia

Itt elolvashatod, milyen érzés a magasban keringeni!

– Fontosnak éreztük, hogy a veszélyhelyzet végén, amennyire lehet, segítsük a város gazdasági életét, melynek egyik fő mozgatója a turizmus – mondta Nagy Bálint polgármester.
– A kampány része ez a film is, amit számos felületen, elsősorban a közösségi médiában akarunk terjeszteni. Ez úgy mutatja be a turisztikai kínálatunkat, hogy figyelembe veszi, egy világjárvány után vagyunk, ezért elsősorban a szabadtéri helyszínekre koncentrál.

https://www.facebook.com/nagy.balint.keszthely/videos/928596584291426/?v=928596584291426

 

 

 

A „Keszthely! Pörögj fel” film a Festetics-örökségre, a Balaton-partra, a belvárosra, a gasztronómiai és kulturális szolgáltatásokra, valamint a két újdonságra, az óriáskerékre és a kutyás parkra fókuszál.
Nagy Bálint kiemelte, ízig-­vérig keszthelyi, lokálpatrióta produkcióról van szó, hiszen a kabinet koordinálta a Tourinform-iroda szakmai segítésével, a helyi televízió gyártásában. Az alkotók, Német Sándor, Marton Zalán és Hársfalvi Ákos szerkesztő nevében utóbbi elmondta, az volt a cél, hogy dinamikus, látványos, trendi film szülessen, s ezért korszerű eszközöket (drón, akciókamera és képstabilizálást szolgáló, úgynevezett gimbal) is bevetettek.

A Keszthelyi Televízió szerkesztője elárulta: a statiszták és a bemutatott szolgáltatók száma megközelíti a negyvenet, mellettük négy kutya, két lipicai mén, az állatpark bivalyai és Rudi, a kastélymúzeum közkedvelt dolmányos varjúja is feltűnik. Érdekesség, hogy az egyik balatoni evezős jelenetben Paksy Tímea világbajnok kajakozó is látható.

Hársfalvi Ákos kiemelte még: figyelemre méltó és örömteli, hogy nem egy külsős produkciós cég, hanem a város gazdasági társasága készíthette el a filmet, amelynek célja, hogy minél többeket csábítson Keszthelyre.

Forrás: zaol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva