Szaniszló Hajnalka | 2019.04.12. 12:46
Virágok, ízek, motorok, nyuszik – indul a hétvége!
Közeledik a Húsvét, itt a tavasz, s ezzel együtt megszaporodnak a kültéri, virágos, tojásos, nyuszis, családos és aktív kikapcsolódással egybekötött programok is, mutatunk egy színes csokrot!

PÉNTEK

Húsvéti családi nap lesz Keszthelyen a múzeumkertben, ahol a Balaton népművészeinek legszebb, az ünnephez készült darabjaival találkozhatunk, az ügyes kezűek maguk is elkészíthetik saját díszes húsvéti tojásaikat. A szervezők mindenkit várnak egy vidám húsvéti készülődésre.

Keszthely, Múzeumkert

Ma a friss lemezes 30y játszik az Expresszóban! Veszprém kultikus helyén a hazai alternatív zenei élet egyik ikonikus alakja, az egyetemi tanárként is a zenei kultúrát népszerűsítő Beck Zoli zenekara zenél. A 30y jön még a nyáron a Balatonhoz, játszanak a Művészetek Völgyében is!

 

SZOMBAT

Tuning találkozó lesz Balatonfüreden, amely az ország egyik legnagyobb autós találkozója, autós szépségversennyel, kipufogó-decibel versennyel és egyéb kísérőprogramokkal.

Ezzel egy időben Zalakaroson motoros találkozót tartanak, veteránmotor-szépségversennyel és koncertekkel, fellép a Shaby Blues Band. A túra Nagykanizsáról indul és Zalakarosra érvén még motorszentelés is lesz a programok között. Motorok minden mennyiségben – igazi kánaán a műfaj szerelmeseinek.

Kóstoltad már olyan marha húsát, amelyet sörrel itatnak és még masszíronak is? A japánok tudnak valamit az exkluzivitásról, az biztos. A világosi Lavender teraszon Wagyu és Unami est lesz, szóval ha vonz ez a különleges étek, ott a helyed!

Kubai salsa, vonalas salsa, bachata, kizomba, társastánc, west coast swing. Nívós workshopok, szuper hangulat – mindezt ígérik a szervezők a Tavaszi Tánchétvége 2019-re, amelyet Balatonfüreden tartanak.

VASÁRNAP ÉS EGÉSZ HÉTVÉGÉN A MIÉNK

Gasztrohegy hétvége lesz ezen a hétvégén is Badacsonytomajon. Ez már a hetedik Lávakő hétvége lesz. Kövön és grillen sült húsok, sajtok és zöldségek sisteregnek, majd roppannak a szánkban.Végre újra a szabadban, a legszebb hegyi teraszokon!

Húsvéti készülődés

Ha lélekben, otthonod megjelenésében és a családi programok tekintetében már készülsz a húsvétra, akkor érdemes böngészned a LikeBalaton oldalát, hiszen mi összegyűjtöttük a legjobb, az ünnephez kapcsolódó megmozdulásokat, amelyek már ezen a hétvégén elkezdődnek.
Teljes húsvéti programkínálat ide kattintva!

Tulipánok és jácintok tengere a magyar tengernél

Tegyél egy színes-szagos csokrot a nappalidba! Tulipánok minden mennyiségben, egész hétvégén, sőt, van, ahol áprilisban folyamatosan „szüretelhetjük” a tavasz egyik legbájosabb virágát.
Kőröshegyen a Levendulásban vagy a szőlősgyöröki tulipánok között járva a lelkünket simogatja tavasz és a szép idő. Bálványoson mandala alakú tulipánkép vár, s jácintokat is találunk, nem kis mennyiségben!

Kiemelt kép: Pixabay

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva