likeBalaton.hu | 2022.07.15. 08:00
Ki lesz a Balaton szépe?
A második castinggal folytatódott a 2022-es Miss Balaton, a lányok csodaszépek, Gelencsér Timi és Iszak Eszti nehéz döntés előtt állnak.

A Miss Balaton második castingja után 24 lány izgulhat a továbbjutásért. A koronáért versengő szépségek nemcsak a casting zsűri előtt mutatkozhattak be, de táplálkozási tanácsokat is kaptak egy dietetikustól, és egy fotózáson is részt vettek. Sorsuk többek között Iszak Eszti és Gelencsér Timi kezében van.

Több százan jelentkeztek

Több száz lány jelentkezett az idei Miss Balatonra, az első casting-napon 72 lánynak volt lehetősége bemutatkozni, július 11-én pedig 24 fiatal szépség kapott újabb lehetőséget, hogy meggyőzze a casting zsűrit. A lányoknak nem csak külsejükkel kellett bizonyítani, az interjúk alkalmával arról is megbizonyosodtak a szervezők, hogy mennyire jártasak a közéleti és műveltségi témákban.
A tét nem kicsi: a győztes egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton-család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

A zsűri és a mentorok
Fotó: Miss Balaton hivatalos sajtófotó

Gelencsér Timi idén először tagja a casting zsűrinek.
– Azt hittem, hogy könnyebb dolgunk lesz, mert a második fordulóban sokkal kevesebb lány közül kell választanunk, viszont itt már sokkal nagyobb, a döntőbe jutás a tét. Engem nagyon megfog a személyiség, ha valaki kedves és értelmes, az nagyon sokat ad a szépséghez. Megküzdöttem a pontok adásával, nagyon sokszor átgondoltam, remélem, hogy jól döntöttem – mondta Timi.

A továbbjutók már ott lesznek a kifutón

A casting zsűri másik tagja, Iszak Eszti kiemelte, hogy ez az az alkalom, amikor még jobban megismerhetik a lányokat, már árnyaltabb képet kapnak, mint az első válogatón. Aki innen továbbjut, az már biztosan ott lesz a kifutón a verseny augusztus 13-i végső megmérettetésén.
– Én azt tanácsolom a döntősöknek, hogy a következő hónapban kiemelten figyeljenek az egészséges táplálkozásra, sportoljanak, így még tónusosabbak lehetnek. Fontos, hogy kövessék a napi híreket is, hiszen a tájékozottság is lényeges a természetes szépség mellett – foglalta össze Eszti. A Miss Balaton következő állomása a július végi fotótábor, ahol már a 12 döntős lány bizonyíthat.

Nyitókép: Hivatalos sajtófotó

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva