2018.07.13. 13:45
Ki mondta, hogy az óra nem öltöztet?
Hirdetés - Napjainkban a sportolás kiemelkedő szerepet játszik az emberek életében. Lehetne ezt mondani, azonban nem mindenkinek fontos a sport.

Ezen megállapítások alapján két csoportra lehet osztani általánosságban az embereket. Az egyik részbe tartoznak azok, akiknek mindenük a sport, és ha van egy kis szabadidejük, akkor rögtön lemennek az edzőterembe.

A másik csoportba pedig az Anti sportolók tartoznak, akik nem igazán szeretik az aktív tevékenységeket. Hogyan fordulhat ez elő? Sokan azért nem végeznek sporttevékenységet, mert nem találták még meg azt a sportágat, amelyet szívesen csinálnának. A másik véglet pedig az, hogy a videojátékok jobban lekötik az embert, mint az aktív mozgás. A legnépszerűbb sportok közé tartozik a foci, a kosárlabda, az úszás, de a fallabda is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Akik tehát nem szeretnek sportolni, vagy még nem találták meg az ideális tevékenységet, azoknak mindenképpen ajánlott belevágni valamelyik sportágba, mert az aktív, és hosszú távú sportolás hozzájárulhat a szervezet egészséges működéséhez. A mozgásnak rengeteg jótékony hatása ismert, amelyek a következők: segít fitten tartani az embert, felfrissíti testileg, és lelkileg is, továbbá jobb közérzetet, valamint magabiztosságot is ad annak, aki sportol. Így tehát könnyű kitalálni azt, hogy aki nem sportol, az hogyan érezheti magát.

A legjellemzőbb tünetei a következők: Fáradtság, levertség, gyengeség, koncentrációhiány, és sorolhatnánk. Manapság a jó megjelenés nagyon fontos, és nem csak a magán, hanem a szakmai életben is. A kifogástalan külsőhöz sokat kell sportolni, de aki szívós, és kitartó annak előbb vagy utóbb, de meglesz fáradozásának a gyümölcse. A magánéletben is, akinek kellemes a megjelenése, könnyen levehet másokat a lábukról.

Egy multinacionális vállalatnál egy tárgyalás végkimenetele sokszor nem csak a szakmai hozzáértésnek köszönhető, hanem a szimpátiának is, amelyet egy kellemes megjelenéssel lehet elnyerni.

A jó megjelenéshez nem csak a testi adottságok tartoznak, hanem az öltözék is. Azonban a ruházatot akár extravagánssá, stílusossá is lehet tenni kiegészítőkkel.

Mit szólna egy karórához?

Most férfi órák színes kínálatából szemezgethet. A márkák között feltűnik az Armani, a Qbos, és a Seiko.

Az első, amit bemutatunk Önnek ez az Emporio Armani férfi karóra. Kvarc óraműves és analóg kijelzős. Az óra 5 ATM vízálló, rozsdamentes acél óraházzal és bőr szíjjal rendelkezik. Az óra továbbá két működő kronográf mutatóval és dátum kijelzővel van ellátva. A fehér számlapon fekete színű római számok jelzik az időt. A számlapot ásványi üveg fedi.

A Qbos karóra jellemzői a következők: Fekete színű, fém óraházzal, kerek, fekete színű, egyedi számlappal és fekete színű vonaljelzéssel van ellátva. A terméken fekete színű arab számok, és fehér másodpercmutatók találhatók. Kék színű, bőr hatású szíja, ezüstszínű csatja, fém, márka gravírozott hátlapja egyedi stílust kölcsönözhet Önnek.

A Seiko rozsdamentes acél férfi karóra analóg kijelzővel és automata óraművel áll rendelkezésére. Ezüstszínű szíjjal és óraházzal van felszerelve. A fehér számlapon ezüstszínű vonal és római számjelzés látható, továbbá 3 óránál helyet kapott egy dátum mutató is. Az óra cseppálló. További tulajdonságai:

A szíj hossza: 19 cm, valamint az óraház átmérője: 37 mm. Weboldalunkon még számos márka közül tud válogatni. Amennyiben kíváncsi a többi órakínálatra is, ne habozzon, látogassa meg a www.mutatosora.hu oldalt, ahol akár még kedvesének is találhat egy kiváló terméket.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva