likeBalaton.hu | 2020.10.01. 14:01
Kis híján megfulladt egy fiú a Balaton-parton, torkán akadt egy kulcs
A fiú egy dobozba zárta az egyik járókelő mobilját, majd lenyelte a kulcsot, és rosszul lett.

„Esténként a tónál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp az a 16 éves bűvészpalánta, aki majdnem belehalt egyik mutatványába a múlt hét elején. A srác egy járókelő mobilját zárta páncélkazettába, majd a kulcsot bámulatos módon eltüntette. Ezután kártyatrükkök következtek volna, ám a mágus hirtelen elvörösödött és fuldokló köhögés közepette térdre rogyott.

A helyzet súlyát többen is felismerték a sétányon és azonnal a mentők gyors segítségét kérték. Rutinos mentésirányító bajtársunk telefonos instrukciói alapján, háti ütéseket alkalmaztak a fuldokló fiatalnál, amik életmentőnek bizonyultak. A fiú torkán akadt kulcs ettől ugyanis elmozdult de még mindig komoly nehézséget okozott számára a légvétel. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és szerencsésen eltávolíthatták a légúti idegentestet, ami után végre a járókelő is visszakaphatta túszul ejtett telefonját. Bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az ifjú Houdinit” – írta ki Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat.

 

CSAKNEM BELEHALT TRÜKKJÉBE EGY FIATAL BŰVÉSZ A BALATON-PARTON❗️ Esténként a tónál sétálókat szórakoztatta gyakorlásképp…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2020. október 1., csütörtök

Nyitókép: illusztráció (veol.hu)

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva