likeBalaton.hu | 2021.02.22. 07:00
Kisüt a nap, akár 16 fok!
Az enyhe hétvége után a hétköznapok sem lesznek már a zord tél fogságában, így igazán kellemes lehet egy délutáni séta is a tóparton. Mutatjuk a részleteket.
Hétfőn reggelre sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely a délelőtt folyamán feloszlik, megszűnik; és délutánra többórás napsütés várható. Az Észak-Dunántúlon lehetnek tartósabban felhős körzetek. A délies szél időnként megélénkül. Kellemes kora tavaszias időnk lesz: délután 11-16°C valószínű.Kedden reggel párás, foltokban ködös lesz a levegő. Nappal változóan (réteg)felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Általában 10 és 15 fok között alakulhat a hőmérséklet.
Szerdán és csütörtökön folytatódik a nyugodt, párás időjárás: reggelente sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést, nappal aztán a legtöbb helyen megszűnik a párásság és kisüt a nap, de lesznek (elsősorban északon) olyan területek, ahol egész nap szürke marad az idő. A napos tájakon 15-17 fok is lehet.Pénteken változóan felhős, helyenként ismét tartósabban rétegfelhős időre van kilátás. A hőmérséklet csúcsértéke a napos tájakon eléri a 15 fokot.

Szavazás
Forrás: köpönyeg.hu
Nyitókép: Mészáros Annarózsa

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva