PR cikk | 2022.04.27. 14:58
Könnyűek és levegősek – a tavasz legérdekesebb szoknyái
Hirdetés - Mit jelent a könnyedség az öltözködésben? Azt, hogy szabadon megélheted azt, aki vagy. Ha úgy érzed jól magad, akkor jöhetnek a feszes darabok. Ha attól vagy kerek egész, akkor következhet a lengeség mindenek felett! Nincsen semmiféle megkötés, az egyetlen lényeg, hogy te maradéktalanul jól érezd magad a bőrödben!

Hosszú vagy rövid, feszes vagy lenge?

Nincs szabály! A divat nem köti meg a kezedet a választás során. És hogy erre mi a legjobb bizonyíték, példa? Íme, a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/szoknyak oldal. Itt ugyanis egyértelművé válik nagyjából a harmadik szempillantás után, hogy korlátozásoknak helyük nincsen. Ellenben a szabadság végre egy az egyben hódíthat. Hogy hogyan? Úgy, hogy a vásárlásodban a szíved hangjára figyelsz. Nem arra, hogy mások szerint neked mi áll jól, hanem arra, hogy te miben érzed jól magad? Mitől éled a vágyott szabadságodat? Ha a hosszított fazonok tetszenek, akkor jöjjenek! Ha a minikért rajongsz, akkor ne érdekeljenek az elhamarkodott kritikák. Ítéletekből akad elég az életben, a legtöbbje abszolút nem megalapozott. Ha a feszesség téged felszabadulttá tesz, akkor nem érdemes a lezserséget erőltetned, és ennek a fordítottja is igaz. Ha lazán boldogulsz a legjobban, akkor felesleges túlszorítanod önmagadat.

A szoknya divatja általánosságban múlhatatlan. Ettől függetlenül a stílusjegyek folyamatosan változnak. Most például az aktuális szezon üzenete a sokszínűség felvállalása. Van, akinek ez fekszik, megint más tartózkodik az árnyalatok variálásától. Egyik sem jó vagy rossz döntés. Mindegyik megélés. Meg- és átélése annak, aki te vagy. Ennyire egyszerű az egész. Felesleges túlbonyolítanod tehát a vásárlást.

Fotó: answear.hu

Félcipő minden helyzetre?

Hogy az urakat se hagyjuk ki a buliból. Van egy olyan lábbeli, ami elengedhetetlen, ami nélkülözhetetlen, ami kihagyhatatlan. Kitalálod, hogy melyik ez a sokat emlegetett versenyző? Mutatjuk! A https://answear.hu/k/ferfi/cipok/mokaszinek-es-felcipok oldalon sorakoznak azok a félcipők, amik nélkül ugyan lehet élni, viszont kicsit sem érdemes. Érdekesek, stílusosak, ugyanakkor a praktikusságuk vitathatatlan. S férfiúi szemmel valószínűleg ez az a pozitívum, ami a legtöbbet nyom a latba. Így aztán jöhetnek esős napok, hetek, hűvösebb reggelek, vagy meglepően csípős esték, a mokaszin gondoskodik arról, hogy a kényelem stabil útitárssá váljon a mindennapok rohanásában.

Tényleg, mi van, ha hűvös szelek járnak?

Akkor bizony a legjobb, ha a hölgyek is beruháznak mondjuk egy szuperszonikus ruhadarabra. Hogy mire gondolunk? Csekkold a női overál az Answear palettájában és azonnal megtudod! Mennyire vonzóak, egyediek, egyúttal komfortosak igaz? És ami jelen esetben bónusz előny, hogy megóvnak a hidegtől, a váratlan szélrohamoktól, a csípős reggeli vagy esti meglepetésektől. Miközben ki az, aki megkérdőjelezné a divatosságukat? Ugye, hogy senki! Nem mindennapiak ez kétségtelen, s a legkevésbé sem unásig ismételtek. Magyarul az egyediségedet, a különlegességedet egy az egyben megélheted a hozzád illő modell segítségével.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva