2020.01.20. 19:00
Korcsolyát húztak éjszakára
Több helyen is aktív esti programot kínáltak a hétvégén a Balatonnál, ugyanis Balatonlelle és Balatonboglár is csatlakozott a jégpályák éjszakája elnevezésű országos rendezvényhez.

Balatonlellén a BL Yacht Club pályáján lehetett egészen éjfélig csúszni a tóparton. A lehetőséget kihasználva, ennek megfelelően sokan húztak korcsolyát – ami szombat este fél áron volt bérelhető. Akinek sok volt a hidegből este, 8 órától jégpálya-jeggyel ingyen vehette igénybe a wellness részleg szolgáltatásait. Akciós áron kínálták a forralt italokat is a pálya szélén, és egész este zenés kívánságműsor szórakoztatta a jeges kikapcsolódásra vágyókat. A lelleiek lakcímkártyájuk felmutatásával ingyen korizhattak, s akár térítésmentesen szaunázhattak is egy jót.

Balatonbogláron a kikötőben található jégpályán jeges diszkó is várták a vendégeket, de itt is voltak forró italok az átfagyott testek felmelegítésére.

Az idei már a negyedik jégpályák éjszakája volt, amelyet a Magyar Jégkorong Szövetség indított útjára azzal a céllal, hogy népszerűsítsék a korcsolyázást.

További fotók a balatonboglári Jégpályák éjszakájáról:

 

Forrás: Sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva