2018.07.31. 12:00
Korlátlanul utazhatnak a diákok a Vakáció-bérlettel
Idén is népszerűek a MÁV-START kedvezményes Vakáció-bérletei, a 60 napig érvényes változatot azonban már csak holnap lehet megvásárolni. Azok a diákok, akik élnek a felkínált lehetőséggel, egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a belföldi vonatokon.

Borfesztivál Csongrádon? Pontyparti Vonyarcvashegyen? Népművészeti vásár Jászberényben? Még számtalan programot tartogat és csak most indul be igazán a nyár, hiszen az országjáróknak, a fesztiválozóknak és a gólyatáborozó diákoknak mindenféleképpen érdemes kihasználniuk a vasúttársaság Vakáció-bérletei által kínált lehetőségeket – emlékeztet közleményében a MÁV.

A korlátlan utazást biztosító Vakáció-bérlet 60 napos változata holnap még (aug. 1.) megvásárolható, s egészen szeptember végéig felhasználható.
Ennek nagy előnye, hogy érvényes diákigazolvánnyal korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán, és még gyorsvonati pótjegyet sem kell váltani hozzá. (A többi feláras vonat esetében viszont – ilyen például az InterCity – a pót- és a helyjegyek megváltása alól nem ad mentességet.) A 60 napos Vakáció-bérlet 24 900 forintért kapható a vasúti személypénztárakban, de jegyértékesítő automatában, vagy interneten is meg lehet vásárolni.

Ha valaki nem akar vagy tud ennyi pénzt kiadni, annak még ott van a 30 napos bérlet, ami 15 900 forintba kerül, és augusztus 15-ig lehet megvenni, felhasználni szeptember 14-én, 24 óráig lehet.

Forrás: hirado.hu
Nyitókép: pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva