borsonline.hu | 2020.10.25. 10:00
Kóstold meg a Fradi kapus balatoni borát!
Idén sem panaszkodhat szőlőtermésére Hajdu Attila, a Fradi volt válogatott futballkapusa.

A Balatonudvari és Vászoly közötti birtokán egy hek­táron gazdálkodó egykori válogatott játékos, Hajdu Attila betakarította szőlőtermését, és háromféle szőlőjéből javában forr a must.

– Az ezerkétszáz tő olaszrizlingből a tavalyinál több termett, s bár az aszályos időjárás nem segített, háromezer palack bort idén is előállítok – mondta a Borsnak a korábbi nagyszerű kapus, aki 25 éve a Novák Dezső edző vezette Ferencvárossal a BL-csoportkörben bizonyított.

Fotó: Tumbász Hédi/Nemzeti Sport

– A szüretelésbe belefáradtunk, még a kislányom is segített, de a termést látva megérte a fáradság. Örömmel tapasztalom magamon, hogy egyre érettebb gazdálkodóvá válok.

A 2019-es borkínálatát még maga hirdette meg, majd szállította ki a vevőknek, de ősszel már más a módi. Egyrészt a Balaton északi partján több delikátüzletben lehet belőlük vásárolni, továbbá hamarosan beindul a webáruház, ahonnan az érdeklődők rendelhetnek is a borokból.


Attila a Balatonudvari-Fövenyes strandon maga is kí­nálja portékáját, illetve a balatonfüredi és vászolyi panziójának vendégei ajándékpa­lackból kortyolhatják a nedűt.

Forrás: Borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva