likeBalaton.hu | 2020.09.09. 17:00
Kowalsky meg a Vega koncerttel búcsúzik a nyártól Plázs
Péntek este a Kowalsky meg a Vega játszik, míg másnap, a nyár utolsó Rakonczai Piano estje után, reggelig tartó Wannabe party zárja a sort.

A siófoki Plázson még most is tart a nyár

Szerencsére nemcsak a programok tekintetében, hiszen az időjárásnak köszönhetően a Balaton még most is csobbanásra csábít, ahogy a fehér homokos parton is jólesik élvezni az év utolsó napfürdőit. A Plázs a különös nyár ellenére is sikeres szezont búcsúztathat, ahol idén is minden hétvégén varázslatos tengerparti környezetben bulizhattunk.

A Kowalsky meg a Vega zárja a nyarat a Plázson

Pénteken a közönségkedvenc Kowalsky meg a Vega koncertezik. A csapat augusztus elején jelentette meg legújabb, Tombold ki című klipjét, a dal szövege pedig nem is lehetne aktuálisabb 2020 tekintetében, így különösen jó lesz – a dal címére hagyatkozva – kitombolni magunkat a koncerten. A koncert előtt és után Dj Juhász Laci lesz a hangulatfelelős.

Mindent megtudhatsz a déli part egyik legkedveltebb partszakaszáról, itt!

Másnap az egész nyáron sikeresen futó Rakonczai Piano est keretében táncolhatunk. Ezt követően a 2020-as Plázs egyik kedvenc partyja, a Wannabe repít bennünket a 90-es évek legjobb és legkínosabb pillanataiba, hogy napfelkeltéig élvezhessük az igazi, Balaton-parti nyáréjszaka varázsát.

Siófok, Plázs / Fotó: Plázs hivatalos

 

Nyitókép: Siófok, Plázs / Fotó: Plázs hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva