PR cikk | 2021.09.06. 12:55
Kulcsrakész ház – költözésre kész otthon, megfelelő árcédulával
Hirdetés - Képzelje el, hogy egy teljesen kész házat vásárol. A gyönyörű tömör keményfa találkozik a friss festék álomszép tónusával. Rozsdamentes készülékek díszítik a modern, fali szekrényeket. Az otthoni rendszerek hatékonyan működnek, a fehér kerítés maradéktalanul csillog. Nincs szükség javításra, átalakításra vagy felújításra. Egyszerűen elfordítja a kulcsot, és birtokba veszi a hibátlan épületet. Nyugodtan csípje meg magát – nem álmodik! Ilyen házak léteznek a való világban is, egyetlen titkuk van: nem mindegy, hogy kire bízza a kivitelezést. Kulcsrakész otthonokról beszélünk és profi, szakértő, referenciákkal rendelkező mesterember gárdákról, és egy platformról, ami összeköti önt mindezekkel!

Kinek optimális megoldás egy kulcsrakész otthon?

A „kulcsrakész ház” alapvető definíciója az ingatlanvilágban: általában a kulcsrakész egy leíró kifejezés, amely azt jelzi, hogy a ház „beköltözhető”. Az igazi kulcsrakész házak kiváló szerkezeti és esztétikai állapotban vannak, vagyis nem kell pénzt vagy időt költenie a javításra vagy a felújításra. Pontosan azt kapja, amit lát. Ezek a típusú ingatlanok különösen azoknak ideálisak, akik inkább előre szeretnének fizetni annak érdekében, hogy kihagyják az otthoni fejlesztések metódusát. Vajon kik ők?

  • Vásárlók, akik tartanak a lakásfelújítástól.
  • Szigorú költségvetéssel rendelkező vevők.
  • Elfoglalt ingatlanbefektetők.

Fotó: freepik.com

Mire figyeljünk egy kulcsrakész ház vásárlásakor?

Ne feledje, hogy a „kulcsrakész” állapot nem egy ígéret. Nyilvánvalóan ez egy szubjektív tényállás. Az eladók és az ügynökök büszkélkedhetnek azzal, hogy az általuk kínált ház fantasztikus állapotban van, hiszen ezzel vonzzák a vásárlókat, de ettől még egyik ház sem biztos, hogy tökéletes. Kulcsrakész házak megtekintésekor tartsa észben, hogy figyeljen az esetleges gyenge kivitelezést eláruló illusztris jelekre! Ilyenek lehetnek például, hogy a nyílászárók nem megfelelően nyílnak és záródnak, a falakon tapasztalható egyenetlen vagy repedt formázások, a padló, a falak, illetve az ajtók, ablakok nem megfelelő találkozása, rések vagy görbe vonalak a munkalapok és a backsplash csempék között. Ne hagyja továbbá, hogy a divatos lakberendezési elemek elvakítsák az otthon legkardinálisabb szerkezeti adottságaival szemben, mert egy kulcsrakész háznak mesésnek kell lennie, ugyanakkor hatékonyan is kell működnie.

Hogyan védekezhetünk egy hibás kulcsrakész ház megvásárlása ellen?

Figyeljen a kivitelező személyére, ugyanis a megvalósítás milyenségén, színvonalán áll vagy bukik minden. Ha a Wilio oldalán bemutatkozó szaktekintélyekre bízza a kulcsrakész ház megalkotását, akik kellő tapasztalattal és ezzel együtt hiteles referenciákkal is rendelkeznek, akkor biztos lehet az eszményi végeredményben. A minőség preferálása nem csupán az alapanyag tekintetében elsőrangú faktor, de bizony a kivitelező csapat kiválasztásánál is kulcsfontosságú. Ha erre kellő figyelmet szentel, akkor mindent megtett, ami csak elvárható.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva