Dezslik Magdolna | 2018.11.07. 10:00
Különleges szállodák #5 - Sörimádók kedvence
Akinek tetszett a balatoni kezdeményezés, miszerint sörben lehetett jakuzzizni, az biztosan imádná ezt a szállodát. A különleges sörhotel egy sörfőzde mellett (vagy inkább magában a sörfőzdében) található.

Az amerikai Ohio államban található a BrewDog sörgyár, melyet két huszonéves skót fiatalember alapított 2007-ben. Két év elteltével úgy döntöttek, ideje, hogy a sörfőzde mellé valami jópofa szálllást is nyissanak, mert bulizás után – söröző is van – folyton ott akartak aludni a vendégek. Így született a vicces nevű Doghouse (Kutyaól) Hotel.

 

A 8 lakosztály és 32 szoba különlegessége, hogy mindegyikben van egy különféle kézműves sörökkel teli hűtő és természetesen egy sörcsap is. Annak sem kell messzire mennie a hideg sörért, aki épp a fürdőkádban ázik, mert egy igazi férfias helyhez illően, a fürdőben is van egy sörrel teli minibár.
S ha ez még mindig kevés lenne az aranysárga nedűből, van a sörfőzdére néző szoba is, sörmúzeum és ínyenceknek meleg sörrel töltött pezsgőfürdő vagy árpamalátás masszázs.

Mindezért a férfimennyországért éjszakánként 162 dollárt (45 ezer forintot) kell fizetni, ha szobát bérelünk, de a sörlakosztály is csupán 284 dollár (80 ezer forint). Ja, ezért a pénzért a sör már ingyen van.

Fotók: facebook BrewDogOfficial

Olvastad már, mennyi fura dolgot felejtünk a szállodákban? 🙂

Nézd meg a többi különleges szállodát is!

Folytatjuk…

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva