Dezslik Magdolna | 2018.11.08. 10:52
Különleges szállodák #6 - Romantikus daruhotel
Unod már a megszokott szállodákat? Valami izgalmas, különleges dologra vágysz, ráadásul imádod a technikai dolgokat? Ez a háromszobás daruhotel a kedvenced lesz.

A Crane Hotel Faralda egy ipari övezetben található, 50 méter magas daru, melyen három gyönyörű és tágas lakosztályt alakítottak ki. A 35-50 méter magasan található három luxuslakosztályhoz két lift segítségével lehet feljutni.

A Spirit, a Mistique és a Secret lakosztályok mindegyike romantikus hangulatú, és a tökéletes kényelmen túl, wifi-vel, légkondicionálással és fantasztikus panorámával is rendelkeznek Amszterdam kikötőjére.

Spirit lakosztály


Secret lakosztály


Mistique lakosztály

Az ágyakban kókuszrost matracok vannak, a szobákban síkképernyős TV és ülősarok is található. Mindhérom lakosztálynak saját fürdőszobája van kád és/vagy zuhanyzó elhelyezéssel, valamint ingyenes piperecikkekkel.

A szálloda – illetve a toronydaru – legfelső szintjén az Amszterdamra néző pezsgőfürdőből élvezhetik a hotel lakói a naplementét vagy akár a kivilágított város látványát. Az pedig, hogy a szomszédos DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdamban vagy inkább az ágyban szeretne reggelizni a kedves vendég, az már választás, és persze pénztárca kérdése.

Fotók: facebook Craine Hotel Faralda

Olvastad már, mennyi fura dolgot felejtünk a szállodákban? 🙂

Nézd meg a többi különleges szállodát is!

Folytatjuk…

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva