PR cikk | 2020.10.17. 00:55
Kutyaszőr a lakásban? Van megoldás!
Hirdetés - Ha négylábú társakkal osztod meg otthonod, biztosan neked is ismerős a probléma: szőr mindenütt. Nem csoda, ha olyan érzés, mintha egy kifogyhatatlan forrásból érkezne ez a rengeteg szösz, hiszen házikedvenceink egész életükben folyamatosan cserélik és újra növesztik bundájukat. Az évi 2 (tavaszi és őszi) nagy vedlésen túl, egész évben - bár kicsit lassabb tempóban - történik a folyamat, különösen a kint és bent tartott kutyák és cicák esetében.

Éppen ezért tévhit az, hogy csak a hosszú, sok törődést igénylő bundákkal kell rendszeresen foglalkozni. Könnyedén búcsút inthetünk a folyamatos vedlés miatt szőrrel elárasztott lakásnak, ha kedvenceinket a megfelelő eszközök segítségével kezdjük csinosítgatni.

Kutya fésűt nem csak kisállatokra specializálódott, gyakran túlárazott üzletekben és webshopokban szerezhetünk be, érdemes inkább olyan oldalakon keresgélni, mint a Ballvin, ahol számos más hasznos terméket találunk a legkülönbözőbb témákban.

Aki próbálta már, tudja, hogy bár nagyon fontos elvégezni, nem minden kutyának válik kedvenc időtöltésévé a folyamatos fésülés. A trimmelőkés nem megfelelő használatával könnyen megsérthetjük a bőrt, a kutya kefék és fésűk kialakítása pedig gyakran rosszul illeszkedik az állat testéhez, fogai hegyesek, szúrósak lehetnek, ami szintén kellemetlen érzést okozhat a szőrös családtagoknak.

Forrás: Shutterstock

Erre a problémára kínál megoldást a szőrtelenítő masszázs kutyakesztyű, amit IDE kattintva alaposabban is szemügyre vehetsz és megrendelhetsz. Puha, gumis fogainak és kesztyű formájának köszönhetően könnyen kezelhető és biztosan nem tudunk vele sérülést okozni. A kesztyű kialakításának hála úgy szabadíthatod meg kutyusodat az elhalt szőrszálaktól, hogy közben simogatod és mindennek tetejébe, még masszázst is adsz neki. Melyik kutya ne lenne vevő ilyen kényeztetésre?

A simogató masszírozás segít erősíteni a kutya és gazdája közötti köteléket, miközben elvégezzük a kellemetlenebb feladatot is: megszabadítjuk őt a feleslegessé vált bundájától, miközben megelőzzük, hogy lakásunk csupa szőr legyen.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva