likeBalaton.hu | 2021.12.07. 10:00
Kvíz: Adventi kalandok a Balatonnál II.
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

1/5

Melyik balatoni karácsonyi vásárban láthatóak az ünnepi pulcsiba öltöztetett bocik?

Fotó: Mihály Szilvia
2/5

Lovak húzták a Mikulás szánját Balatonfüreden. Az állatok is különleges jelmezbe öltöztek. Mi volt ez a mókás kiegészítő?

Fotó: veol.hu/Gáspár Ákos
3/5

A téli balatoni adventi vásárokon kóstolt testet és lelket átmelegítő italokat otthon is elkészítheted. Mitől lesz igazán forró a hangulat, miután belekortyoltál az egyik legkülönlegesebb balatoni forralt borba?

Fotó: illusztráció/Freepik
4/5

December 11-én, advent harmadik hétvégéjén szüretelik többek között az atlaszcédrus tobozait is a badacsonyörsi Folly Arborétumban. Ebből a fából valami nagyon különlegeset készítettek az ókori Egyiptomban. Mi volt az?

Fotó: Mészáros Annarózsa
5/5

Keszthely az egyik leghangulatosabb balatoni település idén adventkor. Bővült a betlehem, lehet korizni, rengeteg zenés- és gasztroprogram vár, és természetesen az egész város fényárban úszik. Mennyi és milyen díszítés öltözteti ünnepi pompába Keszthelyt?

Advent Keszthelyen Fotó: Mészáros Annarózsa
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva