likeBalaton.hu | 2020.09.21. 06:00
Kvíz - Gyilkosságok és bűnesetek a Balatonnál
Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

 

Nézd meg a többi kvízünket is, itt!

 

1/5

Ki találta meg a siófoki Napfény Szálló rejtélyes gyilkosságának áldozatát 1990-ben?

Fotó: Shutterstock
2/5

Mibe rejtették el a női holttest darabjait, amely a Balaton vizén úszott Balatonberénynél 1958-ban?

Fotó: Fortepan
3/5

1895-ben több halott csecsemőt találtak Keszthely különböző pontjain. Elsőként egy, a szerelmesek jelképeként elhíresült helyszínen. Mi volt ez a hely?

Fotó: Mihály Szilvia
4/5

1891-ben egy szolgálólány szerelemféltés okán elment egy jósnőhöz, de nem volt pénze, ezért valami mással fizetett. Mit adott a javasasszonynak fizetségként?

Fotó: Freepik
5/5

Molnár Csilla Andrea, a tragikus sorsú fonyódi szépségkirálynő öngyilkosságának története máig lázban tartja nem csak a helyieket, hanem az egész országot. Mi volt annak az újságcikknek a címe, amely közölte a halálhírt?

Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva