PR cikk | 2021.02.25. 00:47
Lakásriasztó rendszer – első a biztonság!
Hirdetés - A lakásriasztó rendszer telepítése tipikusan az a kategóriájú „kötelességünk”, amit nem bagatellizálhatunk el. A napi híradások, akár hazai, akár nemzetközi szinten, de sorra igazolják a közbiztonság minőségének romló tendenciáját.

Nem háríthatjuk el a felelősséget

Gyakori eset, hogy azok a személyek, akik elismerten jó környéken élnek, óhatatlanul is biztonságban érzik magukat, mondván, a betörések, rablások kizárólag a negatív renoméval rendelkező körzetekben fordulnak elő. A valóság azonban szomorúbb képet fest, hiszen a bűnözőket is a nagyobb zsákmány ígéretével kecsegtető környékek vonzzák. Éppen ezért nem bújhatunk a kifogások mögé – nem bízhatjuk a véletlenre a szeretteink és a nehezen megszerzett ingóságaink védelmét.

Szerencsére van megoldás

A modern technológia a biztonságtechnikára, ezen belül pedig a személy- és vagyonvédelem területére is rányomta a bélyegét. Ennek tükrében a professzionális kamera-, illetve lakásriasztó rendszerek már egyáltalán nem számítanak luxuscikkeknek, sőt, az egyre alacsonyabbá váló beszerzési és telepítési díjaknak köszönhetően egyre több magánszemély lakásában találhatjuk meg e kétségtelenül hasznos, sok esetben akár életmentő rendszereket.

A számok magukért beszélnek

A hazánkban végzett statisztikai felmérések sorra igazolják, hogy azoknál az ingatlanoknál – legyen szó közintézményről vagy magánkézben lévő épületről -, amelyek valamilyen riasztóberendezés védelme alatt állnak, jelentősen redukálódik a betörés kockázata.

Ahány ház, annyi lakásriasztó rendszer

A biztonságtechnikai megoldások abszolút személyre szabhatók, és igazodnak a széles spektrumú vevői igényekhez. Alapvetően a lakásriasztó rendszereknek 3 különböző típusa ismert, a vezetékes, a vezetéknélküli és a kettő kombinációjaként létrejövő hibrid berendezések.

Fotó: freepik.com

Mire figyeljünk oda a készülék beszerzése és beszereltetése során?

A lakásriasztó rendszer beszerzése alatt legyen ez a mottónk: minőség mindenekfelett! A nem minőségi kialakítást élvező készülékek több bajjal járnak, mint előnnyel. Fontos figyelni a kiszemelt egységek minősítésére is – csak azokra a lakásriasztó rendszerekre bízzuk rá magunkat, amelyek MABISZ értékelést kaptak!

Célkeresztben a professzionalizmus

Az Alarmdirect Kft- nél a többéves szakmai tapasztalatukat és a tudásukat kínálják azoknak a személyeknek, akiknek elsődleges fontossággal bír a biztonságos környezet kialakítása. Kizárólag olyan termékcsaládokkal foglalkoznak, amelyek rendelkeznek a fent említett minősítéssel, és bizonyítottan hatékonyak, illetve megbízhatók a működésükben.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva