likeBalaton.hu | 2020.08.09. 11:13
Lassú haladás az M7-esen mindkét irányban! (Folyamatosan frissítve!)
Az M7-es autópályán telítettek a sávok a Balaton és Budapest felé is, a haladást olykor balesetek miatti torlódás nehezíti, és a 71-es főúton is sokan közlekednek.

17.20

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a Balatontól még mindig nagyon erős a forgalom, telíttettek a sávok. Szabadbattyán térségében lelassul a haladás, az összefüggő kocsisor meghaladja az 5 km-t. Az érdi és törökbálinti szakaszon a hirtelen lezúduló nagyobb csapadékmennyiség miatt torpannak meg az autósok.

16.00

Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán Balatonfőkajárnál a 89-es km-nél Budapest irányába. A helyszíni szemle várhatóan 2 óránál több, ezért lassú haladás lehetséges.

14.30

Baleset történt az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalon a 71-es km-nél, Szabadbattyán környékén fokozott figyelemmel kell közlekedni, a torlódás meghaladja az 5 km-t.

13.40

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon nagyon erős a forgalom, telített sávokban lehet autózni, Budapesttől Martonvásárig szakaszos torlódásokra és megnövekedett menetidőre kell készülni. A torlódásban a 18-as km közelében baleset is nehezíti az előrejutást, ott csak a belső sávon halad a forgalom.

A balesetek miatt néhol sávzárásokra is számítani lehet, jelentősen megnőhet a menetidő. Erősödik a forgalom az ellenkező, főváros felé tartó oldalon is, de egyelőre folyamatos tempóban lehet közlekedni.

12.30

A 71-es főúton megszűnt az egysávos lezárás, újra mindkét sávban lehet közlekedni. Sokan vannak azonban az utakon, így ha torlódásra nem is, de mindenképpen lassabb közlekedésre kell számítani, figyeljünk egymásra.

11.10

Az Útinform szerint az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon nagyon erős a forgalom, telített sávokban lehet autózni, Budapesttől Martonvásárig szakaszos torlódásokra és megnövekedett menetidőre kell készülni.

A 71-es főúton, Balatongyörök határában, a 92-es km-nél két személyautó ütközött össze. Félpályán, rendőri irányítás mellett engedik a járműveket, de a Balaton partján az erős forgalomban több km-es torlódásra kell készülni mindkét irányból. Kerülni, jelentős kitérővel, a Lesencetomaj-Várvölgy-Keszthely útvonalon lehet.

Türelemre van szükség az autózásban, hiszen mindenki élvezni akarja a pihenését a Balatonnál is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva