2020.09.28. 00:03
Last minute utazás? Tudjuk, milyen napszemüvegre van szükséged!
Hirdetés - 2020 speciális év, ami az utazásokat illeti, mindent átírtak ugyanis a pandémia miatt hozott szigorú szabályok. Ha azonban valaki olyan szerencsés, hogy egy last minute megoldással mégis eljut nyaralni, akár belföldre, akár külföldre, egy dolgot semmiképp ne felejtsen otthon: a napszemüvegét.

Napszemüveg nélkül lehet ugyan nyaralni, de nem biztos, hogy érdemes. Ez az a tárgy, amelyhez automatikusan kapcsolódik a pihenés, a kikapcsolódás fogalma – amikor az ember napszemüveget visel, egész egyszerűen gondtalanabbnak érzi magát. Éppen ezért javasoljuk, hogy minden utazásra, nyaralásra vigyünk magunkkal egy megfelelő modellt.

Fontos, hogy napszemüvegre nem csupán a tengerparton lesz szükség. Utazzunk bárhová, biztos, hogy használjuk majd ezt a praktikus eszközt, hiszen nincs olyan sarka a bolygónak, ahol néha ne sütne ki a nap. Bár tudjuk, hogy egy last minute utazás során sietve pakol az ember, ám a fentiek miatt egészen biztos, hogy a napszemüveget be kell tenni a táskába.

Mindig megéri a minőséget választani

Oké, kell a napszemüveg, de milyen? Erre is meg lehet találni a tökéletes választ. Javasoljuk a minőségi lencsék és keretek beszerzését, mert a nyaraláson vett, néhány euróért vagy dollárért kapható megoldások árthatnak a szemünknek. Inkább egyszer vegyünk drágább, de minőségi napszemüveget, majd vigyázzunk rá, amennyire csak tudunk. Az eyerim collection megoldásai között bátran válogathatunk, nem lehet csalódni.

A minőség mellett az is fontos, hogyan néz ki a napszemüveg, amely megkérdőjelezhetetlenül a mindennapos divat részét képezi. Egy nyaraláson a pihenésé a főszerep, ez sokaknál azt jelenti, hogy megszabadulnak a kötöttségektől, ezért a legegyszerűbb ruhákban mutatkoznak. Ez az egyik véglet, a másik viszont azt vallja, hogy a nyaraláson kell a legjobban kinézni, az itt készült képek kerülnek szem elé, a közösségi médiába. Egy ilyen fotóhoz pedig szükség van a divatos napszemüvegre.

(Fotó: freepik.com)

Áttetsző, fehér, kerek, nyolcszögletű

És hogy mi a 2020-as divat? Minden, ami extrém! Egy stílusos napszemüveg széles skálán mozog, változatos színeket és formákat foglalhat magában. Hódít a retro, de a futurisztikus megoldásokra is nagy a kereslet. A formák terén sincs megkötés: a teljesen kerektől az oválison át a nyolcszög alakú modellekig minden „játszik”.

Menő megoldás, amikor a napszemüveg kerete alig észrevehető, ez a mini modellek jellemzője. Jó hír, hogy ezek kis helyet foglalnak el a táskában, ráadásul könnyűek is. Ami a keretes dizájnokat illeti, az áttetsző és a fehér telitalálat, legyen bármilyen a kialakítása. Előbbi lehet halványan színezett, ezzel még több lehetőség adódik a válogatásra. A fehér pedig azért kiváló választás, mert a nyaraláson világít majd a napbarnított bőrön.

Ha valaki tényleg húzna egy merészet, ismerkedjen meg közelebbről a síszemüveg formájú napszemüvegekkel, amelyek most érkeznek meg a köztudatba. Igen, úgy kell érteni, ahogyan leírtuk: ezek gyakorlatilag a síeléshez használt szemüvegek városi verziói, amelyek bárhová is utazunk, garantáltan meghökkentik majd az utca népét.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva