2019.04.02. 04:36
Lepd meg ügyfeleidet egy nyereményjátékkal!
Hirdetés - Ügyelj a jogi szabályozásokra is!

Számos promóciós eszköz létezik, de napjainkban leginkább célravezető azokat alkalmazni, amelyek az interneten keresztül juthatnak el széles tömegekhez. A reklámozás azonban nem minden, reklámot csinálni is többféleképpen lehetséges. A nyereményjáték a célközönség bevonása miatt bírhat nagy jelentőséggel, hiszen itt a hírnévkeltés mellett még adatgyűjtés is folyik pusztán azzal, hogy a jelentkezők feliratkoznak a játékra. Amennyiben a vállalkozásod is rászorulna már némi népszerűsítésre, akkor ajánlatos egy ilyen kezdeményezésbe fognod.

Lehet, hogy sokan azt hinnék, hogy ez csak növeli a kiadásaidat, hiszen ajándékba adsz egy csomó kisebb vagy néhány nagyobb értékű termékedet, viszont ez korántsem igaz. A nyereményjáték sokkal komolyabb célt szolgál, mint azt a kívülállók nagy része képzelheti. Nem csupán a forgalmad és az ügyfélköröd növelhető ily módon elég rövid idő alatt, hanem a nyereményjáték által olyan adatbázist is létrehozhatsz, amely a későbbi marketingfogások tekintetében igencsak hasznosnak bizonyulhatnak.

A NILS ID Kft egy olyan marketingcég, amelyre nyugodtan rábízhatod a különféle marketingtevékenységek tervezését és kivitelezését, mivel az itt dolgozó képzett szakemberek már évek óta bizonyítják rátermettségüket, és ez a tény a referenciák révén is alátámasztást nyer. A mostnyerj.hu egy általuk létrehozott weboldal, amely hűen tükrözi, hogy miről is szól valójában egy nyereményjáték. A résztvevők adatainak törvényes begyűjtéséről. Nincs ebben semmi rossz, az egészben épen az a pozitívum, hogy ezzel mindenki csak nyerhet. Mint cégtulajdonos, és a sorsolás törvényes kiírója, neked elsősorban azzal kell foglalkoznod, hogy az egész folyamat legális legyen. Visszaélések nem történhetnek. Mások személyes adatait csakis akkor használhatod fel, ha a résztvevők úgy nyilatkoznak.

Egy szó, mint száz, a NILS ID Kft kiváló választás mindenkinek, aki fel szeretné lendíteni a cégét. Ismerkedj meg a marketing arzenáljával, és alakítsd át vállalkozásodat minden tekintetben ütőképessé!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva