2020.03.20. 08:00
Balatonra várják a járvány után az egészségügyi dolgozókat
Amennyire nekünk szükségünk van a levegőre és tüdőnkre, úgy lesz ápolóinknak, orvosainknak is szükségük egy óriási lélegzetvételre, amikor túl vagyunk ezen a krízishelyzeten. Vidéki, köztük balatoni szálláshelyek ajánlanak fel pihenési lehetőséget a vírus lecsengése utáni időszakra az egészségügyben dolgozók számára.

Vidéki szállásadók szeretnénk összefogásra buzdítani a szálláshelyeket, hogy együtt invitálják meg magukhoz kikapcsolódásra az egészségügyben dolgozókat, akik fáradhatatlanul és végtelen odaadással állnak helyt jelenleg is, éjt nappallá téve.

A “Levegőt a levegőért” mozgalom elindítása példaértékű, a szálláshelyek a járvány időszaka alatt nehéz helyzetbe kerültek a foglalásaik elvesztése miatt, mégis segítenek.

Kérik, hogy a csatlakozó szállások e-mail címére írjátok meg azon orvosok/ápolók/mentősök adatait -név, telefonszám, történet- akik most kitartó és lelkes munkájukkal helyt állnak, és akik számára felajánlhatják a 2 éjszakás ellátásukat.

Aki teheti, ossza meg ezt az üzenetet, szeretnének kérni minél több szállásadót, hogy vegyen részt a „lélegzetláncolatban”, hogy sok-sok éjszakával, sok egészségügyi dolgozót tudjanak majd kényeztetni akkor, amikor ők szorulnak figyelmes gondoskodásra. A vírus lecsengése után személyesen köszönik meg és adják át felajánlásukat a kiválasztott egészségügyi dolgozónak!

A Balaton környékén eddig a Hévíz melletti Club Dobogómajor, a badacsonytomaji Bacchus Apartman, a Maison Bagatell, a balatongyöröki Noémi’s Cottage és a mindszentkállai Kálium Vendégház, csatlakozott a jótékonysági kezdeményezéshez.

Nyitókép: pixabay

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva