2018.08.26. 14:00
LikeBalaton ajánlja - itt fürödjön termálvízben
A levegő lehűlt és folyamatos a viharjelzés is, így aztán a még kellemes, 23 fokos Balatonban sem az igazi a pancsolás. De elkeseredésre nincs ok, hiszen a Balaton mellett jónéhány termálvizes fürdő várja a nyaralókat.

Gránit Gyógyfürdő Zalakaroson

A termálvizes, több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medencekomplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja.
(megnézem)

 

Marcali Városi Fürdő

A szabad téren kialakított 6 és a fedett részen kialakított 5 medence, minden korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

A szabadtéri élményelemekkel ellátott medence 300 m2 vízfelülettel rendelkezik, a víz mélysége 90 centiméter. A víz hőmérséklete 26 – 30 °C.

Az intézmény legnagyobb medencéje 50 méter hosszú, 8 pályás 21 méter széles, szabványos versenymedence. Mélysége 2 m, vízforgatóval van ellátva, túlfolyós hullámtörős rendszerű. A víz hőmérséklete: 23 – 27 °C.
(megnézem)

 

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

A Siófok-Szabadifürdőn, a vízparthoz közel 2006-ban megépített fedett élményfürdő minden évszakban kellemes kikapcsolódást, feltöltődést nyújt. A közel 800 m² vízfelülettel rendelkező létesítményben szinte minden van. Kétszintes szaunavilágának köszönhetően a szaunaprogramok hazai fellegvárának számít.
(megnézem)

 

Hévízi-tó, egy különleges strand

A Hévízi-tó nem tekinthető hagyományos értelemben strandnak, elsősorban a gyógyulni, pihenni vágyókat várja a nyitott tófürdő.
(megnézem)

 

Esterházy Strand és Élményfürdő

A medence csoport egy kisebb; 40-60 cm vízmélységű gyermek- és egy nagyobb; 90-140 cm mélységű, mendkettőnél feszített víztükrű élménymedencéből áll. A medence csoport összes vízfelülete 475 négyzetméter, az egyidejű befogadóképessége 200 fő.
(megnézem)

 

Tapolcai Termálstrand

A Tapolcai Termálstrandon a fűtött vízű medencékben biztosan nem fogunk fázni, de az óriáscsúszdákon is kimelegedhetünk. A úszómedencék elsősorban a sportolni vágyókat várják, de a kényelmesebb strandolók jakuzziban vagy sodró medencében pihenhetnek. A pancsolómedencében bébi-katica csúszdával, zuhatag-gombával várják a legkisebbeket.
(megnézem)

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva