likeBalaton.hu | 2022.07.14. 07:00
Litkey Farkas egy különleges katamaránnal vág neki a Kékszalagnak
A balatoni Kékszalag tizenháromszoros győztese új névadó szponzor színeiben vág neki Európa leghosszabb, legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő vitorlásversenyének.

Az 54. Kékszalagon a három évre szóló szoros együttműködés és támogatási megállapodásnak köszönhetően Litkey Farkas, tizenháromszoros Kékszalag győztes és négyszeres Soling világbajnok kormányos fogja vezetni a Process Solutions Katamaránt.

Különleges katamarán

A három testből álló hajó Svájcból származik, 2009-ben épült, és már 2015 óta Farkas csapatának tulajdona. Az elmúlt években természetesen folyamatosan fejlesztik a katamaránt, ebben a szezonban a vadonatúj vitorlától pedig még nagyobb teljesítménynövekedést várnak. – A tapasztalt tagok mellett a csapatban két évvel ezelőtt indult egy generációváltás, így egy fiatalos és nagyon ambiciózus társasággal indulunk neki az idei Kékszalagnak – avatott be bennünket Litkey Farkas.

Process Solutions hivatalos sajtófotó

 

Babos János, a PS ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az együttműködés gondolata tavaly fogalmazódott meg a fejében, amikor is részt vett egy Litkey Farkas által tartott előadáson, majd idén tavasszal felkereste Farkas klubját, a személyes találkozáson pedig azonnal kiderült, hogy mennyi közös pont van az életükben.

Babos János maga is gyerekkora óta vitorlázik, és mind a sportban, mind a szakmájában kulcsfontosságú a gördülékeny csapatmunka. A könyvelés és bérszámfejtés területén sok kisebb csapat dolgozik párhuzamosan, és csakis jól szervezetten lehet a teljesítményükből kihozni a maximumot, ez a fajta összhang megteremtése pedig a vitorlás sportban is pontosan így zajlik.

Process Solutions hivatalos sajtófotó

Sikerre készülnek

– A vitorlázás szerelmeseként az együttműködés különösen fontos számunkra, ráadásul Litkey Farkas tizenháromszoros Kékszalag győztes, a Process Solutions pedig 16 éve piacvezető számviteli szolgálató, így a siker garantált – büszkélkedett mosolyogva Babos János.

–A legfontosabb, hogy boldogan szeretnénk befutni a célba, eddigi tapasztalatom szerint pedig az első helyen szoktunk boldogok lenni, így mindent megteszünk ennek érdekében – tette hozzá Litkey Farkas.

Az 54. Kékszalag, Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenye, 2022. július 14-én reggel 9-kor rajtol el Balatonfüredről.



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva