sonline.hu | 2020.06.29. 16:00
Lopott kocsival fosztogattak a Balatonon
Ahhoz, hogy le tudjanak menni a Balatonra lopni, előbb egy autó kellett. Loptak azt is. A garázsodban és az udvarodon se hagyd a kulcsot a kocsiban...

Több autót is lopott a megyéből az a 19 éves fiatal, aki aztán a barátait fuvarozta. Hogy együtt tudjanak lopni. A Kaposvári Járási Ügyészség jármű önkényes elvétele és más bűncselekmények miatt emelt vádat a két fiatalember ellen. Közülük az egyik három gépkocsival közlekedett a tulajdonosok engedélye nélkül, majd az önkényes használatot követően lopott is az egyik kocsiból.

A 19 éves elkövető először még 2019 decemberében Somogysárdról, majd 2020 februárban Újvárfalváról és Kaposvárról lovasított meg az udvarokon, illetve az utcán leállított, nyitottan parkoló olyan autókat, melyekben az indítókulcsokat is a benne hagyták. Volt, hogy nem egyedül autózott, két barátját is magával vitte, amikor a Kaposvárról elkötött kocsival Balatonfenyvesre utazott. A Balaton partján a fiatalok további bűncselekményt követtek el, Balatonbogláron egy lakásba a nyitott ajtón át besurrantak, majd fényképezőgépet, mobiltelefonokat, valamint édességet loptak. Az ügyészség a letartóztatásban lévő elsőrendű vádlott ellen 2 év börtönbüntetés kiszabását indítványozta, amennyiben a terhére rótt bűncselekmények elkövetését beismeri a bíróságon.

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva