likeBalaton.hu | 2020.08.14. 08:34
Kezdődik a hétvége... balesetek sorozata a balatoni utakon - FRISSÍTJÜK!
Újabb és újabb baleset a Balatonra vezető utakon. Ez a hétvége különösen nagy forgalmat hozhat az M7 autópályán is, hiszen a jövő hét csak három munkanapos lesz, így a szokásosnál is többen indulhatnak a tóhoz.

14.06

Az M7-es autópályán, a Balaton irányába, a 17-es km-nél baleset történt. A belső sávot lezárták.

Balatonfűzfőnél a 710-es főút és a 71-es főúti körforgalomnál torlódásra készüljenek az erős forgalom miatt, illetve a 76-os főúton Balatonszentgyörgynél valamint a 71-es főúti becsatlakozásnál.

Sokan haladnak a 8-as főúton Veszprém közelében, a 72-es főúti csomóponttól a város elkerülő szakaszáig torlódásra készüljenek, mert építési munka miatt csak egy sáv járható.

10:35

Baleset történt az M7 autópályán a Budapest irányába vezető oldalon a 88. kilométerszelvénynél. Torlódásra és lassú haladásra kell készülni.

09:50

Kigyulladt egy autó az M1-M7 kivezető szakaszán a XI. kerületben. Az autópályák közös kivezető szakaszán teljes terjedelmében égett autó lángjait a tűzoltók eloltották, de a forgalmat a rendőrség irányítja, amely miatt lassul a forgalom a pályák kivezető szakaszán.

08:36

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi péntek reggel az M7-es autópályán a főváros felé, a 70-es kilométernél. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A műszaki mentés miatt a belső sávot lezárták.

 

Vezessetek óvatosan, segítünk mi is, beszámolunk a friss információkról!

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva