borsonline.hu | 2020.08.22. 14:00
Magyar Woodstock Badacsonyban: hatalmas hippibulira készül Török Ádám és a Mini
Nincs az a karantén, ami visszatartaná Török Ádámot, ha játszani akar. Márpedig akar, az énekes maga az őserő, Gőzhajója hasít a Balaton vizén, és ahol kiköt, nagy buli lesz. Legközelebb Badacsonyban, ahol zenekarával, a Minivel 51 éve befutottak.

A hétvégén a fuvolalovag és serege újra hatalmas dzsemborira várja a hegyen az ifjú és örökifjú virággyerekeket. Mert igaz, hogy fél évszázada volt, de Ádám képes ugyanúgy varázsolni, mint a hippikor hajnalán. Akkor ugyan fürtökben jártak nyomában a lányok, és néhány hajszállal többje, kilóból meg kevesebbje volt, de ha megszólal a fuvola, Ádám jellegzetes öblös-bársonyos hangja, ma is magával ragadja hallgatóságát. A varázslatnak szombaton Badacsonyban lehetünk részesei, ott, ahol Ádám a Minivel egy csapásra sztár lett 1969-ben – írja a borsonline.hu.

–Hiába telt el ennyi év, ugyanúgy imádok zenélni, mint amikor itt hippiskedtünk a Balcsin Závodi Janóval a csodálatos szőlőhegy lábainál. Itt írtuk együtt az Asztalhoz leültem és az Én akarlak című híres balladákat, és 51 év után is ugyanúgy érezzük Woodstock szellemét, mint akkor. Szombaton a barátaimmal megidézzük ezeket a csodás időket egy koncert erejéig – nyilatkozta a zenész.

A fuvolalovag és serege a Frissteraszon játszik augusztus 22-én 20 órától. A koncerten Ádámmal és új bandájával együtt muzsikál hű társa, a legendás zongorista, Németh Károly, és az új bluesgitár tehetség, Fehér Ádám is.

 

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva