likeBalaton.hu | 2022.02.16. 16:00
Már megvan a balatoni fesztivál dátuma
A Káli-medence településein minden hónapban jelentkezik a program, amelynek központjában a Kárpát-medence különböző tájegységeinek táncai lesznek.

A Káli-medence szívében idén 4. alkalommal fogják megrendezni a Kőfesztet, a nyugalom fesztiválját, 2022. augusztus 3-8. között.

A Kőfeszt kísérőprogramjaként tavaly júniusban vette kezdetét a Kőfeszt Folkklub, ahol mindig a fesztivál egyik helyszínén egy kellemes, programokban és élményekben dús délutánt lehet eltölteni.

A Kőfeszt Folkklubba minden hónapban olyan vendégek érkeznek, akik nemcsak a folklórt kedvelők számára fontos és értékes emberek, hanem életútjukkal, munkásságukkal példaértékűek lehetnek mindenki számára. Előadásokkal, koncertekkel, dal- és tánctanítással, kézműveskedéssel, jó hangulatú beszélgetésekkel várják a vendégeket, családias környezetben.

Az év első Folkklubját február 26-án 14 órától rendezik meg Mindszentkállán, ahol Székelyföld tájegységét járják körbe. Horváth Elek prímás érkezik Vajdaszentiványról, a Veszprém-Balaton 2023 EKF által is támogatott rendezvény házigazda zenekara pedig ismét Pál István Szalonna és bandája lesz. A dalokat Navratil Andrea, a táncokat Szabó Csaba vezetésével a Tördemic Táncegyüttes táncoslábú fiataljai tanítják majd.
A belépés, ahogyan a Kőfeszt összes rendezvényére, a Folkklubra is díjtalan!

A részletes programot itt találod

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva