2019.08.09. 13:00
Már szervezik a Balaton Boat Show-t

A szeptember 6-8. között megrendezendő kiállításnak idén is a Kenese Marina-Port ad otthont, ahol igazi kikötői hangulat fogadja a hajózás iránt érdeklődőket.

A szervezők már elindították a felkészülési munkákat, mivel a hajók mellett különböző érdekes programok, hajós témájú beszélgetések, vízi bemutatók és premierek is várják a látogatókat.

Mindent tudni szeretnél a balatoni vitorlázásról? Csak kattintanod kell!

Tavaly rekordszámú látogató volt kíváncsi a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajóra, valamint a számtalan vízi tevékenységgel kapcsolatos kiegészítőre.

Ilyen volt a tavalyi Balaton Boat Show:

Balaton Boat Show 2018

Emlékeztek?Tavaly rekordszámú látogató volt kíváncsi a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlás, motoros és elektromos hajóra, valamint a számtalan vízi tevékenységgel kapcsolatos kiegészítőre.Ne maradj le! A 10% kedvezménnyel induló előjelentkezési időszak június 30-ig tart.

Közzétette: Balaton Boat Show – 2019. április 28., vasárnap

 

Aki kiállítóként tervez a Balaton Boat Show-n részt venni, annak érdemes kihasználni a tavaszi előjelentkezési időszakot, hiszen ilyenkor tudnak a legkedvezőbb feltételekkel jelentkezni a kiállításra. Az 10% kedvezménnyel induló előjelentkezési időszak június 30-ig tart, de a Budapest Boat Show-val közös együttműködésnek köszönhetően azok, akik részt vettek a budapesti hajókiállításon, a Balaton Boat Show-ra +5% kedvezménnyel jelentkezhetnek április 30-ig. Aki hajót is tervez hozni, annak nem árt különösen igyekezzen, mert a kikötőben a vízi kiállítói helyek hamar betelnek.

Forrás: vitorlazasmagazin.hu
Kiemelt kép: vitorlazasmagazin.hu
Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva