2019.07.24. 11:16
Megtalálták a Balatonlellén 2 napja eltűnt fiatalembert
Félnapos megfeszített keresés után meglett a hétfőn eltűnt 21 éves budapesti férfi, aki Balatonlellén ment a Balatonba. Fonyódnál akadtak rá a rendőrök épen, egészségesen.

Ahogy hétfőn a sonline.hu beszámolt róla, egy 21 éves, budapesti fiatalember tűnt el Balatonlellén, miután úszni ment a tóba. Információk szerint a férfi autista volt.

A Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóügyeletese, Batta Zsolt Iván rendőrhadnagy elmondta: a tevékenység-irányítási központba 2019. július 22-én 13 óra 53 perckor bejelentés érkezett, hogy a balatonlellei szabadstrandon eltűnt egy 21 éves fiú. A bejelentő édesapa szerint a fia 3 órája ment be a vízbe és azóta nem látták őt. A fiú jó úszó, de nehezen tájékozódik, ezért azt gyanítja az apa, hogy egy másik részen jöhetett ki a vízből.

A bejelentést követően a rendőrök parton és vízen egyaránt nagy erőkkel kezdték meg az eltűnt felkutatását, amihez a vízimentők is csatlakoztak. A fiatalembert végül 23 óra után nem sokkal, Fonyódon, a Szent István utcában találták meg a járőrök, akit épségben adtak át édesapjának.

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva