2019.08.07. 06:04
Melltartó rendelés online – mire figyeljünk?
Hirdetés - Az online vásárlás sosem látott aranykorát éli, nem véletlenül. Miért rendeljünk online és mire figyeljünk például egy online melltartó rendelésnél? Cikkünkből kiderül.

Miért rendeljünk online?

Az online vásárlás versus személyes vásárlás ütköztetésnél több nyomós érv is az első opció mellett szól. Az első és talán legfontosabb, hogy jelentős időt spórolhatunk meg vele. Az anyukák körében kétségtelenül népszerű online rendelés gyors és egyszerű, a rendelést bármikor, bárhonnan le tudjuk adni, akár épp egy nyaralás kellős közepéről is. Ezzel szemben eljutni egy boltba, főleg több gyerekkel logisztikázva embert próbáló feladat, ami nem kevés időt, energiát, és persze utazási költséget is felemészt – és akkor még valószínűleg csak egyetlen bolthoz jutottunk el. Szintén nyomós érv az online vásárlás mellett a boltok árukészlete. Míg a fizikai üzletek igen korlátozott készlettel bírnak, addig az online kínálat gyakorlatilag végtelen. Minek elmenni tehát a boltba, ha online minden egyszerűbb?

Persze az online rendelésnek vannak buktatói is, ezek azonban egy kis odafigyeléssel kiküszöbölhetőek, minimializálhatóak. A gyakorlott, önmagukat és a boltokat ismerő vásárlók azért már viszonylag ritkán futnak bele kudarcba. Aki saját testalkatával és előnyös oldalával tisztában van, az fazonbeli csalódással jellemzően már nem találkozik. Probléma lehet a cég/márka méretezése, azonban erről lehet előzetesen tájékozódni, mérettábla alapján rendelni, vagy különböző felületeken segítséget kérni, így annak is minimalizálható az esélye, hogy a rendelt ruhanemű túl kicsi vagy túl nagy legyen. A ruha anyagösszetételét érdemes minden esetben rendelés előtt megnézni, így emiatt sem kell utólag bosszankodnunk.

Melltartó rendelés online – mire figyeljünk?

Még a gyakran online vásárlók is bátortalanabbul nyomnak a rendelés leadása gombra, ha a tételek közt melltartó is szerepel. Ennek a ruhadarabnak ezer meg ezer fazonja van, mindenkinek más a kényelmes és az előnyös; az ideálisat kiválasztani még egy boltban is kihívás lehet próba nélkül.

Egy kis tudatossággal és odafigyeléssel azonban minimálisra csökkenthető a visszaküldés esélye, és mivel az online boltok kínálata jóval bővebb, nagyobb eséllyel találhatjuk meg álmaink melltartóját. Az első és legfontosabb, hogy legyünk tisztában saját adottságainkkal. Vannak melltartók, melyek kimondottan D-E kosaras hölgyeknek állnak jól, és persze vannak, amelyek kimondottan csak A-B méretben mutatnak jól. Döntsük el, hogy milyen melltartót szeretnénk: merevítős vagy anélküli, push-up-os, balconette, bustier, háromszög, kosaras, szivacsos, pánt nélküli, stb.

Vásárlás előtt mérjük le mellkasunk térfogatát és a mellbőséget is, majd figyeljük a jellemzően minden melltartónál elérhető mérettáblázatot, mely segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Ha az alapdarabokat ezek alapján sikeresen beszereztük, akkor pedig jöhet az óvatos kísérletezés: lehet, hogy a bőséges kínálatban olyan kincsekre bukkanunk, amikről azelőtt álmodni sem mertünk volna!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva