Hirdetés | 2022.10.21. 00:01
Melyik férfi és női pulóver lesz a legdivatosabb választás a szabadtéri tevékenységek szerelmeseinek?
Hirdetés - Itt az ősz, a kellemes idő, és itt az ideje a kimozdulásoknak! Kirándulások, túrák, séták, sporttevékenységek, minden, ami mozgás és minden, ami a szabad levegőn teljesedhet ki igazán. Még jó, hogy nem mindegy, melyik az a pulóvertípus, ami a legnagyobb befutó, ami joggal vívhatja ki nők és férfiak figyelmét, elismerését! Nézzük, mit diktál a 2022-es trend!

Van, amikor a túlméretezett modellek a nyerők?

Bizony! És ez még a melegítőfelsőkre is igaz. Az oversize, mint divatirányzat évek óta arat. Van, akit zavar egyébként, megint más kifejezetten jól érzi magát egy, túlméretezett felsőben. Ízlés kérdése mindez. Ám ami a legfontosabb, mindenek felett, az a kényelem. Tehát nyugodtan jöhetnek a túl nagy modellek vagy éppen a passzos verziók, fő a maximális komfort! A https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/melegito-felsok oldalon kizárólag olyan férfi pulóverek szerezhetőek be, amik mind színeikkel, mind fazonjaikkal megfelelnek a 2022-es divatnak. Annak a trendnek, amire a legjobb szó a sokszínűség. Sokszínűség az árnyalatok terén és sokoldalúság a kialakítás viszonylatában. Vagyis jóformán nincsen olyan variáns, ami ne kerülhetne előtérbe akkor, amikor a kavalkádé a főszerep!

Úgyhogy, ha summázni szeretnénk, akkor azt mondhatjuk, hogy azok az igazán nyerő modellek, amik kényelem tekintetében nem ismernek pardont!

Forrás: answear.hu

Vékony vagy vastag?

Ez kétségtelenül fogós kérdés! Időjárás függvénye mindez, azaz abszolút megjósolhatatlan. A cipzáros melegítő felsők azért praktikusak, mert könnyedén levethetőek, ugyanakkor alájuk simán felhúzható egy póló vagy egy vékonyabb pulóver. Mert ősszel még mindig praktikus és trendi megoldás a réteges öltözködés! Így a legkönnyebb kivédeni azokat a meglepetéseket, amiket a meteorológia időről időre produkál.

A kapucnis alternatívák is népszerűek. Viszont csuklyás kabáttal társítva nem feltétlenül ideálisak a felhalmozódó textíliák kevéssé esztétikus látványa miatt. Ettől függetlenül nem rossz taktika egy ilyet és egy olyat is beszerezni, mert ha történetesen nincsen szükség még egy réteg ruhára, azaz kabátra, akkor jöhet a kapucnis felső!

Szűkített vagy lenge fazon a győztes?

A hölgyek kifejezetten szeretik a karcsúsított modelleket, ahogy ez a https://answear.hu/k/noi/ruhazat/melegito-felsok kínálatából is egyértelműen kiderül. De az, hogy sokan ragaszkodnak ehhez a fazonhoz nem jelenti azt, hogy akkor ez az egyetlen befutó variáció. Korántsem! Alakhoz érdemes fazont választani. A teltebb idomokkal büszkélkedő nőknek jó ötlet a lengébb modelleket preferálni, míg vékonyabb társaik számára befutókká léphetnek elő a derékban erőteljesen szűkített variánsok.

Túl a szabáson a praktikus tényezőket is kifizetődő stratégia figyelembe venni. Azaz ha jelen esetben mérvadó a réteges öltözködéshez való alkalmazkodás, akkor alapvetően nem kényelmes a karcsúsított fazonok közül válogatni. Márpedig, ahogy arra fentebb is utaltunk a szabadidős tevékenységek egyik kiszámíthatatlan formálója az időjárás, aminek a tréfás megnyilvánulásaira érdemes felkészülni.

Nyitókép: answear.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva