likeBalaton.hu | 2022.06.01. 01:00
Melyik otthoni arckezelő gép az igazi?
Hirdetés – Ma már mindenki lehet a saját maga kozmetikusa, hiszen szinte bármit kipipálhatunk az otthonunk kényelméből is.

Legyél a saját kozmetikusod

A szépségápolási termékek forradalma elérte a korábban kizárólag a kozmetikai szalonok kiváltságának számító kezeléseket is. Ma már mindenki lehet a saját maga kozmetikusa, hiszen az alakformálástól a ránctalanításig szinte bármit kipipálhatunk az otthonunk kényelméből is. Nem kell az időpontfoglalással bajlódni, izgulni, hogy odaérünk-e a dugóban, végzünk-e az ovi végéig. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a szépségszalonok kabin kiszereléseit végre felváltották a legkisebb fürdőszobaszekrényben is tárolható, kézbe kapható mobilis eszközök.

Melyik arckezelő gép lesz az igazi?

Mivel az idő múlása bizony meglátszik az arcunkon, a legnépszerűbb termékek kétségkívül az arcbőrünk feszességének, ragyogásának, egészségének visszaállítását ígérő termékek. Az egyre okosabb és szaktudás nélkül használható készülékek segítségével már napi néhány percben is elérhetjük a kívánt hatást. De a széles kínálatból melyik lesz az az arckezelő gép, ami hű társunk lehet a természettel vívott harc során?

Összegyűjtöttük az arckezelő gépek leggyakoribb típusait, hogy segítsünk megtalálni a számodra tökéletes darabot.

Szónikus arckezelő gép otthonra

Mire használd? Mindennapos arctisztításra. Mélyreható tisztítást tesz lehetővé, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és élénkíti a vérkeringést is.

Hogy működik? A szónikus arckezelő gép pulzáló szilikon sörtéi lehetővé teszik, hogy az egyszerű sminklemosásnál sokkal hatékonyabban és mélyebben tisztítsuk meg az arcbőrünket. Ráadásul, miután megszabadultunk az elhalt hámsejtektől, a hidratáláshoz vagy ránctalanításhoz bevetett hatóanyagok felszívódása is sokkal eredményesebb lesz. A pulzálás ezen kívül élénkíti a vérkeringést is, így segítve az egészséges, ápolt arcbőr megtartását.

Ultrahangos arckezelő gép otthonra

Mire használd? Megnövelt hatóanyag bevitelre. Segítségével a hatóanyagok nem csak a felszínen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is ki tudják fejteni jótékony hatásukat. Emellett segítséget nyújt az aknés bőr kezelésében, bőrünk tónusának javításában és a vérkeringés fokozásában is.

Hogy működik? A kozmetikákból jól ismert ultrahang speciális frekvenciájú hullámai számos pozitív hatással lehetnek bőrünk állapotára. A szöveteket felmelegítve akár több centiméter mélyen is bőrünkbe hatolnak, eljuttatva a hatóanyagokat a legalsó rétegekbe is, mikromasszázst fejtenek ki a bőrön, a sejtmembránok áteresztőképességének növelésével pedig fokozzák az anyagcsere-folyamatokat.

Ultrahangos peeling készülék otthonra

Mire használd? Igazi 2in1 megoldás! Amellett, hogy segít a hatóanyagok mélyebb bevitelében, meg is tisztítja a bőröd az elhalt hámsejtektől. Így semmi sem állhat a ragyogó bőr útjába!

Hogy működik? Az ultrahangos peeling vagy más néven hidroabrázió a bőrbarát hámlasztó módszerek egyik vezető eszköze. Az ultrahangos hatóanyagbevitel és egy hámlasztó eljárás ötvözete. A készülék elporlasztja a bőrfelszínre felvitt vizet, mikrorobbanások generálásával pedig leválasztja az elhalt hámsejteket. Azért tartják az egyik legkíméletesebb hámlasztó eljárásnak, mert egész évben biztonsággal elvégezhető (nem tesz fényérzékennyé), és érzékeny vagy rosaceára hajlamos bőrrel küzdők is bátran használhatják.

Rádiófrekvenciás arckezelő gép otthonra

Mire használd? Ránctalanításra, arcbőröd feszesebbé tételére, a kitágult pórusok eltüntetésére.

Hogy működik? Az idő előrehaladtával a bőr rugalmasságát biztosító kollagént és elasztint termelő sejtek aktivitása fokozatosan csökken. A frakcionált rádiófrekvencia hatására azonban olyan felmelegedés jön létre a bőr irha állományában, aminek következtében a kollagén rostok összehúzódnak, a bőr pedig feszesebbé válik. Az összehúzódás következtében létrejött sérülések regenerációt indítanak be: a rostok új kollagén-és elasztin sejteket termelnek. Így hosszú távon is biztosítható a rugalmas, feszes arcbőr elnyerése és a már kialakult ráncok mélységének csökkentése.

Összefoglalva, arckezelő gép vásárlása előtt azt érdemes mérlegelni, hogy mi az elsődleges célunk a készülékkel.

Professzionális arctisztítás, a hatóanyagok mélyebb rétegekbe való bejuttatása, bőrünk rugalmasságának visszanyerése? Vagy ezek kombinációja a különböző technológiák jótékony hatásának fokozásával.

Fotó: canva.com

 

 

Nyitókép: canva.com

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva