2019.05.11. 11:00
Már a gyalogtúra is lehet extravagáns!
A Fjällräven Vándortúra egy 5 napon át tartó 110 km-es nomád élménytúra, amely végig vezet a Balaton-felvidék csodálatos tájain. Július 29-től augusztus 2-ig vár mindenkit.

A túráról:

A túrával a szervezők a vándortúrázás hagyományait szeretnék újjáéleszteni Magyarországon, hiszen minden pillanat, amit az ember a természettel és egyúttal önmagával tölthet, igazi ajándék.

Ragadd meg a lehetőséget és csatlakozz ehhez az extravagáns túrához, mert így egy barátságos, természetimádó csapat társaságában barangolhatod be hazánk meseszép, védett tájait. Több napra, több éjszakára belevetni magunkat a természetbe, sátorozni olyan meghatározó élmény, ami nemcsak testi, lelki, de szellemi megújulást is hozhat. Nem beszélve arról, hogy ez egy óriási buli és folyamatos sport is a legjobb edzőteremben, a természetben!

A Fjällräven Vándortúrán 5 napon keresztül, naponta meghatározott távokat tesznek meg. A túra két fontos alapszabálya, hogy mindenki maga viszi a felszerelését és sátorban alszik. A szálláshelyek kempingek, vagy sátrazásra kijelölt helyek lesznek.

Nem a gyorsaság a legfontosabb, hanem az, hogy a résztvevők jókedvvel, biztonságosan és élményekkel gazdagodva járják végig régi és új barátaikkal a Vándortúra útvonalát.

 

Közzétette: Fjällräven Vándortúra – 2019. január 16., szerda

 

A Vándortúra környezetvédelmi célkitűzései:

A szervezőcsapat célja, hogy a Vándortúra környezettudatos eseménnyé válhasson. Szeretnének minél több embert inspirálni, hogy nekivágjon annak a különleges hegyvidéki környezetnek, amit meg akarunk védeni és őrizni a jövő generációinak. Mind a szervezők, mind partnerek, mind pedig a résztvevők részéről szükséges, hogy a környezetet tekintve felelősségteljesek legyenek, ezáltal is támogatva a fenntartható növekedést.

TOVÁBBI RÉSZLETEK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL.

Kiemelt kép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva