2019.04.18. 11:55
Mentők biztosították a nyulak húsvéti összecsapását - videóval
Talán éppen a piros tojásokon vesztek össze, de szerencsére nem történt nagyobb baj. A nyuszik párbaját a mentőszolgálat villogó lámpával, esetkocsival biztosította.

Különös esemény szemtanúja volt az egyik mentőautó személyzete. A nyuszik mérkőzését meg is örökítették, és gyorsan a közösségi média egyik kedvenc videója lett.

„Tapsifülesek vették birtokba a főutat, akik vélhetően azon vesztek össze, melyikük az igazi Húsvéti nyuszi. Bajtársaink épp állomáshelyükre tartottak, amikor észlelték az utcai harcot. Azonnal megálltak és gondoskodva az állatok biztonságáról, megkülönböztető jelzés használatával zárták le az utat a vita végéig! A meccs végül nem hozott eredményt, így mind a két résztvevő megkezdte a felkészülést az ünnepre.
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!” Írták facebook oldalukra az Országos Mentőszolgálat munkatársai.

Nektek is van nyuszis videótok? Küldjétek el nekünk! 🙂

 

MENTŐK BIZTOSÍTOTTÁK A HÚSVÉTI NYUSZIK BARÁTI ÖSSZECSAPÁSÁTKülönös esemény szemtanúja volt a nagyatádi esetkocsi személyzete. Tapsifülesek vették birtokba a főutat, akik vélhetően azon vesztek össze, melyikük az igazi húsvéti nyuszi. Bajtársaink épp állomáshelyükre tartottak, amikor észlelték az utcai harcot. Azonnal megálltak és gondoskodva az állatok biztonságáról, megkülönböztető jelzés használatával zárták le az utat a vita végéig! A meccs végül nem hozott eredményt, így mind a két résztvevő megkezdte a felkészülést az ünnepre.Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!#omsz70 #mentők

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2019. április 18., csütörtök

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva