PR cikk | 2022.03.29. 12:00
Miért érdemes bútorokat és kiegészítőket vásárolni online?
Hirdetés - Úgy gondolod, hogy hamarosan szükséged lesz egy étkezőasztalra, székekre, ágyra vagy más bútordarabra? Vagy csak elegáns kiegészítőkkel, például díszpárnákkal szeretnéd feldobni a belső teret? Alapvetően két lehetőséged van arra, hogy hol vásárolj. Ellátogathatsz a legközelebbi üzletbe, vagy igénybe veheted az internetet. Miért sokkal kényelmesebb manapság az utóbbi megoldás?

Találd meg, amit keresel

Lehet, hogy már magad is tapasztaltad. Például van egy bizonyos elképzelésed az étkezőasztalról, ezért elkezded keresni a különböző üzletekben. Meglátogatsz egy bútorboltot, majd egy másikat, aztán egy harmadikat, majd egy negyediket, de egyikben sem találod meg a kívánt asztalt. Több órát veszítesz az idődből, a közlekedési költségekről nem is beszélve. Vagy elolvastál számos cikket arról, hogyan válassz kanapét, de a közelben lévő bútorboltok kínálatában csak egy két típust talász, így meg sem tudod nézni, melyik kanapé, milyen előnyöket kínál.

A fotó forrása: Photographee.eu / Shutterstock.com

Hogyan lehet az internet segítségével időt megtakarítani?

Az internetnek köszönhetően egy helyen áttekintést nyersz több ezer különböző termékről. Hátradőlhetsz a kanapén, és percek alatt megtalálhatod a tökéletes bútordarabot. Ebben a tekintetben jó szolgálatot tesz a Biano keresőmotor, ahol számos jól bevált online áruházból származó termékeket találsz csoportosítva.

Az online világban nem kell percekig járkálnod, keresgélned, nézelődnöd és összehasonlítanod. Egyszerűen szűkítsd le a keresési eredményeket a különböző szűrők segítségével, és csak olyan termékeket fogsz látni, amelyek megfelelnek a feltételeidnek. Sok olyan termékre is rábukkanhatsz, amelyeket a környékbeli boltokban talán meg sem találsz.

Kedvezőbb árak

Nem meglepő, hogy sok termék általában olcsóbban vásárolható meg az interneten, mint a boltokban. Az ok egyszerű: a webáruházak működési költségei alacsonyabbak. Így az áraknak nem kell tükrözniük az alkalmazottak számának, a helyiségek bérleti díjának, az energiának stb. költségeit. Ráadásul az online világban gyorsan össze tudod hasonlítani az azonos terméket kínáló több üzlet ajánlatát. Ez megkönnyíti a legjobb ajánlat kiválasztását. Bár az árkülönbség alkalmanként csak néhány forint, ha rendszeresen vásárolsz az interneten, évente több ezer vagy tízezer forintot is megspórolhatsz.

A fotó forrása: Gorodenkoff / Shutterstock.com

Szállítás gondok nélkül

Még a nagyméretű bútorok vásárlása is nagyon kényelmes az interneten keresztül! A szállítással nem kell foglalkoznod, mivel azt a webáruház intézi helyetted. Te csak vársz egy telefonhívást a futártól, aki egyenesen az ajtódhoz viszi a megrendelt árut. Általában segítenek abban is, hogy közvetlenül az otthonodba vigyék a bútordarabot. Ez a szolgáltatás az időn kívül sok gondot és energiát is megtakarít.

Ráadásul sok webáruház kedvező árakat kínál a szállításra. Bizonyos összeg feletti megrendelések esetén gyakran ingyenes kiszállítást biztosítanak. Az ilyen vásárlás végül sokkal olcsóbban fog kijönni, mintha egy üzletben vásárolnál valamit, majd megrendelnéd a futárszolgálatot.

Olvasd el mások tapasztalatait

Ha egy termék megtetszik egy üzletben, gyakran nem tudjuk, hogy tényleg jó-e. Ha online vásárolsz, azonnal hozzáférhetsz azok véleményéhez, akik már megvásárolták a terméket. Így gyorsan felmérheted, hogy megfelel-e az elvárásaidnak, illetve mik a fő előnyei és hiányosságai. Ezzel elkerülhető, hogy potenciálisan rossz minőségű termékeket vegyél, amelyek feleslegesen csalódást okoznának neked.

A fotó forrása: Prostock-studio / Shutterstock.com

Kérj tanácsot

És végül, de nem utolsósorban, ha online vásárolsz, a szakértőkkel való konzultáció lehetőségét sem hagyod ki. A legtöbb bútor- és kiegészítő webáruház és portál telefonos ügyfélszolgálatot kínál, amely segít és tanácsot ad bármilyen kérdés esetén. Sőt, bizonyos esetekben online támogatással is találkozhatsz chat formájában. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon eldöntsd, hogy telefonon vagy írásban szeretnél-e kommunikálni. Egyszerűen az online vásárlás mindenki számára kényelmes.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva