PR cikk | 2021.10.07. 17:31
Milyen dzsekik és kabátok lesznek az idei szezon slágerei?
Hirdetés - A hidegebb napok megérkezésekor minden évben lázasan túrjuk a szekrényünket pulóverek, kabátok, valamint dzsekik után. Talán jó lesz még a tavalyi, de több hónap szekrényben várakozás után ebben nem annyira lehetünk biztosak: lehet, hogy előszedve már kicsit viseltesnek tűnik, vagy éppen azzal szembesülünk, hogy mostanra már végérvényesen kiment a divatból. De akár az ízlésünk is változhatott kicsit, vágyhatunk valami újra. De milyet válasszunk?

Dzsekik 2021 őszre – sokféle stílus érvényesül

Ahogy eddig is, úgy a 2021-es őszi divat is elég széles skálán mozog, így mindenki a saját stílusán belül választhatja ki a számára ideális őszi dzsekit vagy kabátot. Ha a nőiesebb, elegánsabb vonalat szereted, ugyanúgy megtalálod a kedvencedet, mint az, aki a vagányabb stílust részesíti előnyben, de a sportosabbaknak is bőven van választásuk. Széles a kínálat például itt is: https://answear.hu/k/noi/ruhazat/kabatok-es-dzsekik.

Oversized

Ha az általános elveket nézzük, az oversized még mindig menő: azaz nyugodtan válassz laza, kicsit sem passzentos kabátot magadra, jó széles ujjakkal, hosszú fazonban. Parkák és ballonkabátok esetében egyaránt megtalálhatod ezt a típust, az már csak rajtad múlik, hogy melyik mellett döntesz. Az oversizedról azonban nem árt tudni, hogy nem áll mindenkinek egyformán jól: általában a magas, vékonyabb testalkatú hölgyek mutatnak benne úgy, ahogyan kell, az alacsonyabbakat összenyomja, a teltebbeket pedig még teltebbnek mutatja.

(Fotó: answear.hu)

Steppelt

A steppelt már-már bekerülhet az örökzöldek közé, olyan régóta hordjuk kisebb-nagyobb változtatásokkal. A kabátok hossza lehet leginkább változó: lehet rövid, derékig érő fazon, de mostanában ebből is népszerűek a hosszítottak. Sőt, itt is megjelenik az oversized vonal: óriási steppelt kabátokat lehet kapni, amik elég csábítónak tűnnek a téli hidegben, kérdés, mennyire praktikusak a mindennapokban. De vannak, akik szeretik a jó nagy kabátokat.

És persze a steppelt mellényeket is említsük meg, amikből szintén van rövid és hosszú egyaránt. Mostanában egyre népszerűbbek a hosszított fazonok, amiket például a https://answear.hu oldalon is megtalálsz.

Bőr, farmer

A steppelt még csak kopogtat az ajtón, de a bőr és a farmer valóban az örökzöldek közé tartoznak. A fazon talán változik a divattal, de az alapanyag megmarad, éppen ezét elengedhetetlen egy bőr-, illetve egy farmerdzseki a ruhatáradból. Ha a meglévő már éppen megérett a cserére, most könnyen pótolhatod, ugyanis rendkívül széles a kínálat.

Az ősz színei

Kabátok és dzsekik terén is érdemes az idei divatszíneket szem előtt tartani: a piros, a zöld, illetve a lila árnyalataival nem lehet mellényúlni, de a mustársárga is kellemes, őszi hangulatot teremt. Ha nem vagy éppen az élénk színek híve, a semlegesebb árnyalatok, mint a fekete, barna, bézs, szürke, ugyanúgy részei a kínálatnak, mint eddig – nyugodtan választhatsz ezek közül is.

Érdemes a cipők és táskák színvilágát is újragondolni a választott dzseki fényében, hogy az öltözéket harmonikus legyen – erről ne feledkezz meg!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva