2020.05.22. 00:23
Mindenkinek kell egy feszesítő arckrém
Hirdetés - Feszesítő arckrém, antiage feszesítő, hidratáló, éjszakai arckrém, arckrém kollagénnel és még lehetne folytatni a sort azokkal a kulcsszavakkal, amiket a hölgyek keresnek, amikor arcápolót vásárolnak. A hatalmas kínálatban könnyű elveszteni a fonalat. Olyan termék kell, ami hidratáló, feszesít, ránctalanít, azonban nem nyújt zsíros érzést. Létezik egyáltalán ilyen, vagy egyszerre többet érdemes használni? Természetesen létezik!

A legjobb arckrém megtalálása

Legyenek bármilyen elvárásaink, ha a feszesítő arckrém beszerzésére kerül a sor, egy dologban garantáltan megegyezhetünk. Minél kevesebb mesterséges anyagot tartalmaz, annál jobbat tesz a bőrnek. Kevesen tudják, de a ránctalanító krémek anti age hatását leginkább a produktum természetes összetevői váltják ki, nem pedig a hozzáadott mesterséges tartósító- és egyéb szerek. Az anyatermészet mindig is tudta, hogy mire van szükségünk és ez esetben sincs ez másképp. Szerencsére a szépségipar óriásai is belátják ezt, így egyre több a bio alapanyagokból készülő produktum.

A természetes arckrém is hatásos

Bár már egyre kevesebben ismerik a füvesasszony kifejezést, az tagadhatatlan, hogy azok a hölgyek ismerték a fiatalság forrását. Erről árulkodott a bőrük is, hiszen a feszesítő krémként is használt keverékeik ragyogóvá és igen ellenállóvá tették az arcukat. Ma már ugyan ez a „szakma” nem létezik, de az általa megszületett készítmények előnyeiről nem kell lemondanunk. A jó minőségű krémek ugyanis ugyanerre képesek. Ránctalanító krém, éjszakai arckrém zsíros avagy száraz bőrre, ma már csak egy kattintás, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes keveréket.

Legjobb hidratáló krém kombinált bőrre

Melyik a legjobb hidratáló krém? Sokszor merül fel a kérdés, a válasz azonban korántsem annyira egyértelmű. Ennek oka egyszerű. A bőrünk textúráját és annak változását nagyban befolyásolja a genetikánk és az életstílusunk. Míg az előbbivel nem sok mindent tudunk kezdeni, az utóbbi kategória keretein belül azért akad teendő. Érdekes tény, hogy az emberek többségének kombinált a bőre, viszont más-más okok miatt. Itt jön a képbe az életvitel. Ha nem figyelünk oda, akkor mindegy, hogy milyen drága hidratáló arckrém van a birtokunkban, vesztes csatába indulunk.

Hidratáló arckrém érzékeny bőrre

A kombinált típuson túl, a másik nagy csoport az érzékeny bőr. Ez nem is csoda, hiszen megannyi kemikáliának van kitéve a szervezetünk, amik hatására csökken az ellenállása. Érdemes a szenzitív hidratáló krémek között kutakodni, még jobb, ha UV szűrővel van ellátva, és ha már elmúltunk 25 évesek, akkor bizony jól jön már az arckrém kollagénnel is.

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva