2019.04.17. 00:00
Mindent tudsz a Balatonról? - Játékszabályzat
Persze, azt már tudod, hol érdemes strandolni, kirándulni, vagy egy jót enni, borozni. Na és a Balaton méretei?

LikeBalaton Mindent tudsz a Balatonról? 2019 JÁTÉK
JÁTÉKSZABÁLYZATA
LIKEBALATON.HU

 

  1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA

A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124., a továbbiakban: Szervező).

  1. A NYEREMÉNY

A játékban tizenöt nyertest sorsolunk ki azok között akik az összes helyes választ eltalálják:

1., díj: LikeBalaton napernyő

2-5., díj: LikeBalaton hátizsák

6-15. díj: LikeBalaton strandlabda

 

  1. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK

A játékban részt vehet minden, Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező 18. életévét betöltött cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: Játékos).

A játékban nem vehetnek részt a Mediaworks Hungary Zrt., valamint érdekeltségi körébe tartozó más gazdasági társaságok, illetve a játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerint meghatározott közeli hozzátartozói.

  1. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A játék kezdete: 2019. április 17. 0:00 óra

A játék vége: 2019. június 30. 24:00 óra

  1. A JÁTÉK MEGHIRDETÉSÉNEK MÓDJA

A játékot a Szervező hivatalos weboldalán, a www.likebalaton.hu oldalon és a Likebalaton magazin 2019/2. lapszámában (mely 2019 áprilisában jelenik meg) hirdeti meg.

  1. A JÁTÉK MENETE

6.1. Részvétel

A játékban való részvétel feltétele, hogy a Játék időtartama alatt a Játékos a Szervező hivatalos weboldalán, a www.likebalaton.hu/jatek oldalon regisztráljon és a regisztráció során 3 db feltett kérdésre válaszoljon.

6.2 Sorsolás

A sorsolás időpontja: 2019. július 10. 13:00

A sorsolásban azon Játékosok vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt a Szervező hivatalos weboldalán, a www.likebalaton.hu/jatek oldalon mindhárom feltett kérdésre helyes választ adott.

A sorsolásra a véletlenszerűség elve alapján kerül sor. A Játékos a játékban való részvétellel elfogadja a véletlenszerűség elvének alkalmazását. A jelen szabályzatban meghatározott feltételeknek megfelelő Játékosok közül, a Játék végén 15 nyertes kerül kisorsolásra. További 2 Játékos pótnyertesként kerül kisorsolásra, akik a nyertes(ek) helyébe lépnek játékból történő kizárása(uk) esetén.

6.3. A nyertes értesítése, a nyeremény kézbesítése

A sorsolás napjától számított 3 munkanapon belül a nyertesek nevét a Szervező hivatalos weboldalán, a www.likebalaton.hu oldalon közzéteszi, valamint emailben veszi fel velük a kapcsolatot.

A kapcsolatfelvételt követően a Szervező egyezteti a nyeremény átvételének részleteit.

Amennyiben a nyertessel a megkereséstől számított 3 munkanapon belül nem sikerül felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

A Játékos köteles együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

6.4. A nyeremény átadása

A nyeremény átadására a nyertessel egyeztetett helyen és időben kerül sor. A nyertes Játékos a nyereményt a megbeszélt helyszínen, személyazonossága igazolását követően veheti át, vagy a nyereményt postai úton juttatja el hozzá a játék szervezője. Az átadás-átvétel tényéről jegyzőkönyv készül.

A nyeremény készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható.

6.5. Kizárás a játékból

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

  • a Játékra jelentkezése időpontjában nem töltötte be a 18. életévét;
  • a sorsolás eredményéről történő értesítésre 3 munkanapon belül nem válaszol;
  • bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;
  • bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálta;
  • a Játék lebonyolításhoz és a nyeremény átadásához szükséges adatait nem adja meg;
  • jelen Szabályzat bármely pontját megsérti.
  1. A SZERVEZŐ FELELŐSSÉGE

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a 18. év alatti, illetve cselekvőképességében korlátozott, vagy cselekvőképtelen személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

  1. Adatvédelem és adatkezelés

A Mediaworks kiemelten fontosnak tartja a Játékban részt vevő természetes személyek, mint adatkezeléssel érintettek információs önrendelkezési joga tiszteletben tartását, továbbá személyes adataik védelmét.

A Játékban való részvétellel a Játékban részt vevő természetes személy önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező az alábbi adatait, az alábbi célra és jogalapon kezelje:

 

Adat típus: Cél: Jogalap: Időtartam:
Játékban részt vevő természetes személy neve
  • Játékban részt vevő azonosítása,
  • Játékban való részvétel,
  • Nyeremény kézbesítése/átadása,
  • Játékban részt vevő értesítése,
  • egyéb jogszabályi kötelezettségek teljesítése
az érintett önkéntes hozzájárulása 6 hónap
Játékban részt vevő természetes személy lakcíme
  • Játékban részt vevő azonosítása,
  • Játékban való részvétel,
  • Nyeremény kézbesítése/átadása,
  • Játékban részt vevő értesítése,
az érintett önkéntes hozzájárulása 6 hónap
Játékban részt vevő természetes személy e-mail címe
  • Játékban részt vevő azonosítása,
  • Játékban való részvétel,

 

  • Játékban részt vevő értesítése,
az érintett önkéntes hozzájárulása 6 hónap
 

Nyertes játékos neve, lakcíme, adóazonosító jele

 
  • jogszabályi kötelezettségek teljesítése
  • Nyeremény kézbesítése/átadása
 

jogi kötelezettség teljesítése, az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény alapján

 

8 év

 

A Játékban részt vevő természetes személy bármikor kérheti a Társaságtól, hogy tájékoztassa őt a személyes adatainak kezeléséről. A tájékoztatásra, helyesbítésre, törlésre vonatkozó bejelentéseket és kérelmeket az alábbi elérhetőségeken teheti meg a Játékban részt vevő, mint adatkezeléssel érintett természetes személy:

Mediaworks Hungary Zrt.,

1034 Budapest, Bécsi út 122-124,

kiado@mediaworks.hu,

Ha a Játékos, a szervező és lebonyolító – adatkezelési tájékoztatásra, helyesbítésre, törlésre vonatkozó – döntéseivel nem ért egyet, illetve ha a szervező és lebonyolító a Pályázó tiltakozásának elbírálására nyitva álló 15 napos határidőt elmulasztja, a Pályázó – a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított 30 napon belül – a bírósághoz fordulhat jogorvoslatért.

A Pályázó a személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogai megsértése miatt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhat jogorvoslatért, vagy a fentiekben részletezett módon az illetékes bíróság előtt pert indíthat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot a Pályázó az alábbi elérhetőségeken érheti el:

  • cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
  • postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
  • telefon: +36 (1) 391-1400
  • fax: +36 (1) 391-1410
  • e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
  • honlap: naih.hu

 

  1. KAPCSOLAT

A játékkal kapcsolatban érdeklődni a info@likebalaton.hu e-mail címen lehet.

  1. VEGYES RENDELKEZÉSEK

A Játékosa nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a játékszabályzatot, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót és az abban foglaltakat feltétel nélkül elfogadja. A Szervező Adatvédelmi Tájékoztatója a likebalaton.hu/adatvedelem internetes oldalon érhető el.

A Játékos a Játékszabályzat elfogadásával egyidejűleg elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Játékszabályzatban rögzített Részvételi Feltételeket és azokat feltétel nélkül elfogadta. Amennyiben a Pályázó a Részvételi Feltételeket – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, a Játékból kizárásra kerül. A Játékszabályzatot a Szervező a www.likebalaton.hu/jatek oldalon teszi közzé. Szervező a Játék teljes időtartama alatt biztosítja a Játékszabályzat előbbiek szerinti – folyamatos elérhetőségét. Szervező kizárja felelősségét a Játékos téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából (pl. név, email cím elírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése) eredő, a Pályázó vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében. Pályázók tudomásul veszik, hogy a Játékban való részvétel önkéntes. A Pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a nevüket, a nyerés tényét a www.likebalaton.hu weboldalon közzétegye.

A Pályázó szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, információk, a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik.

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókat a Szervező köteles megfizetni.

A Pályázó a játékkal, a jelen szabályzattal, illetve annak értelmezésével kapcsolatos bármely kérdésben a Szervező döntését fogadja el irányadónak.

A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, és az Info tv. vonatkozó rendelkezései irányadóak.

A Játékszabályzat módosításának jogát a Szervező fenntartja.

Kelt: Budapest, 2019. 04.17.

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva