likeBalaton.hu | 2021.07.18. 11:12
Jelentős a torlódás az M7-esen - Frissítve
Egy-másfél órával hosszabb a menetidő a szokásosnál a Balatonról a főváros felé.

15:45 Két személyautó ütközött össze az M1-M7-es autópálya közös bevezető szakaszán a belváros felé vezető oldalon a 7-es km-nél. Sávzárásra, 3-4 km-es torlódásra készüljenek.

13:30 Erős a forgalom az M7-es autópályán a főváros felé. Balatonvilágos és Szabadbattyán között szakaszos torlódásra kell készülnie a közlekedőknek. Érd és Törökbálint között szintén akadozik a haladás. A Balaton és a főváros között egy-másfél órával hosszabb a menetidő vasárnap kora délután.

11:50 A sérült járművek már csak a leállósávot foglalják el, de a torlódás még jelentős. Az araszoló kocsisor Balatonvilágosig húzódik.

11:30 A főváros felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében a 70-es kilométernél több jármű ütközött össze. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom egy sávon halad, jelenleg hét kilométeres torlódásra kell számítani, közölte a rendőrség. Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán több helyen zuhog az eső, lecsökkent a látótávolság.

11:00 Sokan keltek útra vasárnap a Balaton felől és a fővárosból is. Élénk a forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon, a martonvásári és a kápolnásnyéki szakaszon, de torlódás vagy baleset nem akadályozza a forgalmat. Lassítja a haladást, hogy Törökbálint térségében a 12-es és a 13-as km között lezárták a külső és leálló sávot, egy műszaki hiba elhárítása miatt. Sokan közlekednek már a főváros felé vezető oldalon is, de torlódás még ott sem tapasztalható. Fontos információ, hogy Martonvásár térségében zuhog az eső, lecsökkent a látótávolság.

forrás: utinform.hu, police.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva